Haberler

Büyükşehir Belediyesi Çiftçiye 150 Bin Domates Fidesi Dağıttı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, tarımsal destek projeleri kapsamında Çamlıyayla ilçesinde çiftçiye 150 bin domates fidesi dağıttı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, tarımsal destek projeleri kapsamında Çamlıyayla ilçesinde çiftçiye 150 bin domates fidesi dağıttı.

Büyükşehir Belediyesi'nin tarıma ve çiftçiye desteği devam ediyor. Bugüne kadar tarımsal destek projeleri kapsamında yapışkan tuzak, nergis soğanı, sertifikalı zeytin fidanı dağıtımı, kivi telli terbiye sistemi ve arılı kovan desteğinde bulunan Büyükşehir Belediyesi, son olarak Çamlıyayla ilçesi Sebil-Körmenlik ve Kisecik Mahallelerinde üretim yapan çiftçilere ıslah edilmiş Çamlıyayla domatesi fidesi dağıtımını gerçekleştirdi. Sebil Mahallesi'nde yapılan törende üreticilere 150 bin domates fidesi dağıtıldı. Çamlıyayla domatesi fidesi dağıtımına Çamlıyayla Kaymakamı Samet Serin, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, Mersin Büyükşehir Belediyesi yetkilileri katılırken, dağıtılan fideleri alan üreticiler Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'a bu hizmetten dolayı teşekkür etti.

Konuya ilişkin yazılı bir açıklama yapan Başkan Kocamaz, tarımsal üretim yapan her üreticinin yanında olduklarını ortaya serdikleri destek projeleri ile pekiştirdiklerini belirtti. "İnsanın olduğu her yerde biz varız. Bizim olduğumuz her yerde de hizmet vardır" diyen Kocamaz, göreve geldikleri günden bu yana özellikle tarım konusunda üreticilere birçok imkan sunarak Mersin'de tarımın gelişmesine katkı sağladıklarını vurguladı. Kocamaz, "Son olarak Türk mutfağının lezzet kaynaklarından biri olan Çamlıyayla domatesi fidesi dağıtımı yaparak daha çok verim ve daha çok üretim ile lezzeti eşsiz soframıza tat, üreticimizin kesesine de bereket katmayı amaçladık. Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak hayatın her evresinde insanımızın yanındayız. Doğal kaynaklarımızı ve finans gücümüzü arttırmak için canla başla çalışıyoruz. Farkındalık oluşturmak ve fark yaratmak istiyoruz. Bunu da hep beraber birlikte üreterek ve birlikte yöneterek başaracağız" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burhanettin Kocamaz Çamlıyayla Kisecik Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title