Haberler

Büyükşehir Belediyesi 2016-2020 Dönemi Stratejik Planı Kabul Edildi

Büyükşehir Belediye Meclisi, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin 2016-2020 dönemi stratejik planını oybirliğiyle onayladı.

Büyükşehir Belediye Meclisi, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin 2016-2020 dönemi stratejik planını oybirliğiyle onayladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Vekili Mehmet Savruk başkanlığında gerçekleşen oturumda ilk olarak Büyükşehir Belediyesi'nin 2016-2020 yıllarını kapsayan stratejik planı görüşüldü. Tüm meclis üyelerinin kabulüyle onaylanan stratejik planın yanı sıra Büyükşehir Belediyesinin 2016 Mali Yılı Performans Programı da kabul edildi.

Oturumda ayrıca Melikgazi, Kocasinan, Talas ve Develi Belediyelerinin 2016 mali yılı performans programı ile Büyükşehir Belediyesi ve tüm diğer ilçe belediyelerin 2016 Mali Yılı Bütçe ve Bütçe Kararnameleri de oybirliği ile kabul edildi.

Görüşmelerin ardından söz alan Pınarbaşı Belediye Başkanı ve MHP Grup Başkanı Dursun Ataş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in ilçe belediyelerine çok samimi bir yaklaşım gösterdiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Geçen yıl, ilk yılımız diyerek muhalefet adına iktidara bir kredi vermiştik. Aradan geçen yılda yapılan birçok iş oldu. Bu yıl da yeni başkanımız Mustafa Çelik'e bir kredi veriyoruz. Göreve geldikten sonra Çelik Başkan'ın çok doğru, düzgün ve samimi bir yaklaşım gösterdiğini gördük. Bunun bu yıl da devam edeceğini ve elbirliğiyle 'siz biz' demeden, ilçelerimizi kalkındırma yolunda gayret göstereceğimizi ifade etmek istiyorum. Kabul edilen stratejik planın ve bütçe kararnamelerinin hayırlı olmasını diliyorum."

Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Mehmet Büyükbaş da stratejik planın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi ve diğer tüm ilçe belediyelerinin bütçe kararnamelerinin oybirliğiyle geçmesini sağlayan meclis üyelerine teşekkür etti.

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Çelik Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title