Haberler

Büyükşehir Belediye Meclisi Mart Ayı Toplantıları Tamamlandı

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı toplantısının II. Oturumu, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vakili Hasan Gögüs başkanlığında yapıldı.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı toplantısının II. Oturumu, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vakili Hasan Gögüs başkanlığında yapıldı.

Malatya Büyükşehir Meclis Salonunda yapılan toplantıda Ankara'da ki terör saldırısı nedeniyle bir konuşma yapan Meclis Başkan Vekili Hasan Gögüs, "Başkentimiz Ankara'da Güven Park'ta meydana gelen terör olayı, kalbimize, gönlümüze büyük bir üzüntü ve acı bıraktı. Terör olaylarını dün olduğu gibi bugün de lanetliyoruz. Terör olayında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum" şeklinde konuştu. Gögüs'ün konuşmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Merkez ve ilçelere ait imar ağırlıklı toplantı gündeminde bazı konular görüşülerek karara bağlanırken, bazı maddeler ilgili komisyonlara, bazıları ise bir sonraki toplantıya bırakıldı.

SOSYAL PROJELERE DESTEK

Gündem maddeleri arasında yer alan, Malatya Şuurlu Öğretmenler Derneğinin 'Mahalle Mektebi' Projesine ortak olunması ve Kiltepe Çok Amaçlı Sosyal Tesisinin, proje kapsamında adı geçen derneğe ücretsiz olarak kullandırılması teklifi kabul edildi. Malatya Anadolu Bilgi, Gençlik ve Spor Kulübü Derneği'nin "Bilinçli Aile, Başarılı Birey Projesi'ne" ortak olunması ve bu amaçla Taştepe Çok Amaçlı Sosyal Tesisini proje kapsamında söz konusu derneğe ücretsiz olarak kullandırılması hakkındaki Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığının teklifleri oylanarak kabul edildi.

Malatya Büyükşehir Meclisi Nisan ayı toplantısını, 13 Nisan 2016 Çarşamba günü saat 14.00'te yapmayı kararlaştırdı.

44 GÜNDE 44 TIR YARDIM KAMPANYASI

Büyükşehir Belediyesi Meclisi Mart Ayı II. oturumunun tamamlanmasından sonra Göğüs, İHH ve Malatya Eczacı Odası işbirliği ile bir kampanya başlattıklarını belirterek, kampanyaya destek olunması temennisinde bulundu. Göğüs, "Suriye'de iç savaşın devam etmesi nedeniyle mağdur olan ihtiyaç sahiplerine, sınırda bulunan mültecilere, Bayırbucak Türkmenlerine ve Güneydoğu'da terör olayları nedeni ile mağdur olan vatandaşlara dağıtılmak üzere yardım malzemesi toplanması yönünde '44 Günde 44 TIR' isimli yardım kampanyası başlatılmıştır. Bu konuda gerekli tüm işlemler yapılmış olup, kampanyaya destek verilmesini temenni ediyorum" diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri de düzenlenecek olan yardım kampanyasına mart ayı içerisinde gerçekleştirilen bir meclis toplantısının huzur haklarını kampanyaya bağışlama kararı aldı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi! DGS sınav yerleri ne zaman belli olacak 2024? DGS sınavı ne zaman? 2024 DGS başvuruları ne zaman? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan ve Engin Polat serbest mi bırakıldı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title