Haberler

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da Transfer

Spor Toto Süper Lig takımlarından Büyükşehir Belediye Erzurumspor, geçen sezon Göztepe'de forma giyen Fransız futbolcu Leo Schwechlen'i transfer etti.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Büyükşehir Belediye Erzurumspor, geçen sezon Göztepe'de forma giyen Fransız futbolcu Leo Schwechlen'i transfer etti.

Kulübün tesislerinde düzenlenen ve başkan Mevlüt Doğan ile asbaşkan Ünsal Kıraç'ın da katıldığı törende, 29 yaşındaki futbolcu ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandı.

Doğan, yaptığı açıklamada ilk transferlerini gerçekleştirdiklerini belirterek, "Karakteri düzgün ve şehrimize uygun futbolcuları transfer etmeye çalışıyoruz. Leo da bunlardan biri. Çok kaliteli ve ahlaklı bir futbolcuyu kulübümüze kazandırdık. İnşallah hayırlı hizmetleri olacak." diye konuştu.

Transfer çalışmalarını sürdürdüklerini anlatan Doğan, "Bazen bu çalışmaları bildirmediğimiz için eleştiriler alsak da çalışmalarımız devam ediyor. Bunları sessiz ve derin bir şekilde yapmaya çalışıyoruz. İnşallah bundan sonra yapacağımız transferlerimiz de kulübümüz ve şehrimize layık olacak." ifadelerini kullandı.

Kamp çalışmalarına başlamadan birkaç futbolcuyu daha renklerini katacaklarını aktaran Doğan, "Prensipte anlaşmış olduğumuz ve protokol yapacağımız futbolcular olacak. Yaklaşık 10 transfer yapacağız. Bunların bir kısmını çözdük, çözmeye de devam ediyoruz. İmza aşamasına geldiğimiz futbolcular var. Bunları da ilave ederek yolumuza devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Sportif direktör Zafer Demir de transfer edilecek futbolcular için yoğun çalışma içinde olduklarını ifade ederek, "Hata yapma oranlarımızı asgari düzeye indirmeye çalışıyoruz. İlk transferimiz de Leo oldu. Bunların devamı gelecek ve kampa gitmeden 3-4 arkadaşı daha takıma dahil etmek istiyoruz. Çünkü hangi ligde mücadele ettiğimizi biliyor ve çalışmalarımız ona göre yapıyoruz." şeklinde görüş belirtti.

Leo Schwechlen ise mavi-beyazlı takıma transfer olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Erzurum şehrine ve insanlarına beni bağırlarına bastıkları için teşekkür ederim. Bu kulüp tarafından istenmiş olmam benim için ayrı bir gurur. Aynı zamandan taraftarlardan da çok ciddi mesajlar alıyorum. Emekleri boşa çıkarmamak için gayret edeceğim."

Kaynak: AA / Spor

Erzurumspor Kulübü Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title