Haberler

Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin'den Havza'ya Ziyaret

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Havza ilçesini ziyaret etti.

Başkan Şahin, Havza Belediye Meclis Toplantı Salonunda başkanlığında gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında, Yusuf Ziya Yılmaz'ın milletvekilliği aday adaylığı dolayısıyla istifasının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunu hatırlattı.

Kendisini bu göreve layık gören Genel Başkanları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile parti yetkililerine teşekkür eden Şahin, "Tüm varlığımız ile halkımıza hizmet için hep birlikte çalışacağız. Çünkü birlikten kuvvet doğar. Beraber olduğumuz takdirde her güçlüğün altından kalkacağımıza inanıyorum." diye konuştu.

Eskiden günü kurtarma adına yapılan işlerin yeni hizmet anlayışı ile evladiyelik olduğunu dile getiren Şahin, şunları kaydetti:

"Bu hizmet yarışını bıkmadan, usanmadan, hiçbir mazerete sığınmadan tüm gücümüz ve varlığımızla sürdüreceğiz. Kırsal kalkınma için verdiğimiz mücadele, yolların yapımı, SASKİ Genel Müdürlüğümüz aracılığı ile devam eden altyapı ve su yatırımlarımız, ilçelerimizin sosyal, ekonomik ve kültürel yaşamına dönük çalışmalarımız kesintisiz olarak halkımızın da desteği ile devam edecek."

Şahin, daha sonra ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise, Şahin'i yeni görevi dolayısıyla tebrik ederek, "Ülkemiz yeni bir seçim sathında. Hedefimiz ilçemizde yüzde 70 olan oy oranını artırarak yolumuza devam etmek. Önceliğimiz kırsal mahalleler. Önümüzdeki dönemde de hizmetlerimize el birliği ile devam edeceğiz." diye konuştu.

Toplantıya, Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Turan Çakır, Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk, AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman ile daire başkanları katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Yusuf Ziya Yılmaz Zihni Şahin Samsun Havza Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title