Haberler

Büyükşehir Başkanları Sakarya'yı Gezdi

Büyükşehir Belediye Başkanları İstişare Toplantıları için Sakarya'ya gelen AK Partili Başkanlar, gerçekleştirilen basın toplantısı sonrasında şehir turu yaptı.

Büyükşehir Belediye Başkanları İstişare Toplantıları için Sakarya'ya gelen AK Partili Başkanlar, gerçekleştirilen basın toplantısı sonrasında şehir turu yaptı. Başkanların, Sakarya'yı çok beğendiği ve şehri yeniden dizayn eden Başkan Zeki Toçoğlu'nu takdir ettikleri gözlendi.

Büyükşehir Belediye Başkanları İstişare Toplantıları, Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde Sakarya'da gerçekleşti. Cumartesi günü Orhangazi Kültür Merkezi'nde düzenlenen basın toplantısına ise, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu birlikte katıldı.

Basın toplantısı sonrasında ise başkanlar şehir turu yaptı. İlk olarak Orhan Camii Meydanı'nı gezen başkanlar Orhan Camii esnafları ile sohbet ettiler. Orhan Camii Meydanı hakkında Başkan Zeki Toçoğlu'ndan bilgi alan Başkanlar, yapılan düzenlemeyi çok beğendiklerini belirttiler ve Zeki Toçoğlu'nu tebrik ettiler. Daha sonra Çark Caddesi'ni gezen başkanlar Sakaryalılarla buluştu ve hatıra fotoğrafı çekildi. Akşam üzeri AK Parti İl Teşkilatı'nı ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanları, teşkilat binasında parti mensupları ile sohbet etti ve görüş alışverişinde bulundu. Son olarak Sakarya Valisi Mustafa Büyük'ün akşam yemeği davetine eşleriyle birlikte katılan başkanlar ve bürokratları, Türk Sanat Musikisi eşliğinde güzel bir gece yaşadılar. Programın ikinci gününün akşamı, Güral Otel'de düzenlenen toplantıya Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanları, Pazar günü sabah kahvaltısının ardından Sakarya'dan ayrıldı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zeki Toçoğlu Orhangazi Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title