Haberler

Büyükler Türkiye Badminton Şampiyonası Sona Erdi

Türkiye Badminton Federasyonu Tarafından Isparta'da Düzenlenen Büyükler Türkiye Badminton Şampiyonası Sona Erdi.

Türkiye Badminton Federasyonu tarafından Isparta'da düzenlenen Büyükler Türkiye Badminton Şampiyonası sona erdi.

Isparta Spor Salonu'nda 7-9 Haziran tarihlerinde düzenlenen ve Isparta Belediyesi'nin sponsorluğunu yaptığı Türkiye Büyükler Badminton Şampiyonası sona erdi. Oldukça çekişmeli ve zevkli geçen müsabakalar sonrasında tek erkeklerde birinciliği Mustafa Yalvarıcı (Sakarya Üniversitesi), ikinciliği H. Hüseyin Durakcan (EGOSpor), üçüncülüğü Ali Kaya (EGOSpor) elde etti. Tek bayanlarda ise Ezgi Epice birinci (EGOSpor), Özge Bayrak ikinci (Bursa Osman Gazi Belediye), Hatice Nurgül Şen ise üçüncü (EGO Spor)

oldu.

Çift erkeklerde Ali Kaya ve Nuri Balkan birinci olurken (EGOSpor), ikinciliği H. Hüseyin Durakcan ve M. Göksel Kundakcı (EGOSpor-Büyükşehir Belediyesi Ankara), üçüncülüğü ise Barış Boyar ve Burak Köse (Çorum GS) elde etti.

Çift bayanlarda ise Ezgi Epice ve Sıdıka Kulatay birinci (EGOSpor), Nurdan Ekin ve Rabia Kemer ikinci (Bursa Osman Gazi Belediyesi), Öznur Çalışkan ve Birsen Çakır üçüncü (Bursa Osman Gazi Belediye) oldu.

Karışık çiftlerde Nuri Balkan ve Sıdıka Kulatay birinci (EGOSpor), Samet Ömerci ve Rabia Kemer ikinci (Bursa Osman Gazi Belediye), Emre Vural ve Özge Bayrak ise üçüncü (Bursa Osman Gazi Belediye) oldu.

Şampiyonada EGOSpor 4 birincilik elde ederken, Sakarya Üniversitesi 1 birincilik elde etti. Osmangazi Belediye Spor Kulübü birincilik elde edememesine rağmen aldığı ikincilik ve üçüncülüklerle kulüp sıralamasında ilk sırayı alırken, EGOSpor ikinci, Büyükşehir Belediyesi Ankara üçüncü ve Çorum GS ise dördüncü oldu.

Şampiyona sonunda dereceye giren sporculara madalya ve kupaları, Isparta Valisi Şemsettin Uzun, Isparta Milletvekili M. Emin Bilgiç, Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Aydıner ve Badminton Federasyon Başkanı Murat Özmekik tarafından verildi.

Ayrıca şampiyonanın sponsorluğunu yapan Isparta Belediye Başkanı Hasan Balaman ve Başkan Yardımcısı Ahmet Aydıner, Isparta merkezde bulunan 64 okula müsabakalar sırasında bin 200 badminton raketi, 15 dikme ve file, 150 kutu badminton topu dağıtarak Isparta'da 64 okulda Badminton Spor Okulları'nın startını verdi. 81 ilde bulunan okullara badminton malzemesi dağıtacaklarını kaydeden Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik, bu konuda belediye başkanları ve sponsorlara çağrıda bulundu.

(BK-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? SURVIVOR YAMAN KİMDİR? Survivor All Star Yaman Keleş kaç yaşında, nereli? 2024 YKS NE ZAMAN? YKS'ye kaç gün kaldı? TYT- AYT- YDT hangi tarihte yapılacak? Survivor'da Yaman mı elendi? 2024 Survivor All Star'da eleme öncesi adaya kim veda etti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title