Haberler

Büyükgöz'den Gebzeli çocuklara park müjdesi

Güncelleme:

Başkan Büyükgöz'ün talimatıyla Gebze Belediyesi ekipleri, parkların tadilatlarını ve yeni parkların açılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Büyükgöz'ün talimatıyla Gebze Belediyesi ekipleri, parkların tadilatlarını ve yeni parkların açılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, çocukların güven içerisinde oyunlar oynayabileceği parklara büyük önem veriyor. Gebze'nin mahallelerinde uygun olan alanlara, hızla yeni parkların kazandırılması için çalışma arkadaşlarına gerekli talimatları veren Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, eski parkların revize edilerek yenilenmesi için de çalışmalarını sürdürüyor. Şehit Oğuz Kağan Aydın Parkı'nda incelemelerde bulunan Başkan Büyükgöz, parkta gönüllerince koşup eğlenen çocuklarla sohbet etti.

Çocukların beğeniyle oyunlar oynadığı boş vakitlerini geçirdiği park ve bahçelere önem verdiklerini söyleyen, Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, "Geleceğimiz olan çocuklarımızın mahallelerinde güven içerisinde oyun oynayabileceği parklarımıza yenilerini hızla kazandırıyoruz. Bizim tüm çabamız onlar için, onlar gülsün gönüllerince zaman geçirsin diye. Parklara yenilerini eklemeyi sürdüreceğiz. Evlatlarımız parklarını güle güle kullansınlar" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gebze Belediyesi Zinnur Büyükgöz Gebze Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
title