Haberler

Büyükelçi Innes-Brown'dan Destici'ye Ziyaret

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, teröre karşı tüm ülkelerin ortak mücadele sergilemesini istediklerini belirterek, bütün ülkeleri de YPG/PKK ve DAEŞ'e karşı Türkiye'nin yanında olmaya davet etti.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, teröre karşı tüm ülkelerin ortak mücadele sergilemesini istediklerini belirterek, bütün ülkeleri de YPG/ Pkk ve DAEŞ'e karşı Türkiye'nin yanında olmaya davet etti.

Avustralya'nın Ankara Büyükelçisi Marc Innes-Brown, Destici'yi makamında ziyaret etti.

Destici, ziyarette yaptığı konuşmada, Avustralya ile Türkiye arasında sıcak ilişkilerin olduğunu söyledi. Avustralya'daki pek çok Türk vatandaşının mutlu ve huzurlu bir hayat yaşadığına dikkati çeken Destici, Avustralyalılara karşı da Türkiye'de sempati duyulduğunu ifade etti.

Doğu Guta'da kullanılan kimyasal silahı nefretle kınadıklarını aktaran Destici, "Kimyasal silah kullanılmasını hiçbirimiz kabul edemeyiz. Kim yaparsa, kime karşı yapılırsa yapılsın bunu şiddetle reddediyoruz ve lanetliyoruz. Bu bir insanlık suçudur. Saldırılarda hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum." dedi.

"Terörle mücadele bütün dünyanın meselesi"

Destici, Türkiye'nin teröre karşı hem içeride hem de dışarıda ciddi mücadele verdiğini, Afrin operasyonunun da bunun doğal sonucu olduğunu bildirdi.

Terörle mücadelenin sadece Türkiye'nin değil bütün dünyanın meselesi olduğuna işaret eden Destici, şöyle devam etti:

"Terör olmasaydı Suriye bugün böyle olmazdı. Teröre karşı ortak mücadele sergilenmesini istiyoruz. Teröre karşı olan bütün ülkeleri de PKK, YPG, DAEŞ'e karşı Türkiye'nin yanında olmaya davet ediyoruz. Askeri olarak bilfiil yanımızda olamıyorlarsa bile destek açıklamalarıyla Türkiye'nin yanında olmalarını bekliyoruz. Hep birlikte terörü ancak böyle yok edebiliriz. Avustralya terörle mücadele konusunda samimi bir tavır içerisinde."

Innes-Brown ise Türkiye ve Avustralya'nın siyasi, kültürel ve ekonomik alanda iyi ilişkiler içinde olduğunu ifade etti.

Büyükelçi, Innes- Brown, gerek Türkiye'de yaşayan Avustralyalıların gerek Avustralya'da ikamet eden Türklerin de çok mutlu olduğunu kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Destici Avustralya Türkiye PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title