Haberler

Büyükelçi Brown: "Ordu'da Çok Güzel Günler Geçirdim"

Büyükelçi Brown: "Ordu'da çok güzel günler geçirdim" Avustralya Ankara Büyükelçisi Marc Innes Brown büyükşehir belediyesini ziyaret ettiORDU - Avustralya Ankara Büyükelçisi Marc Innes Brown, Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Engin Tekintaş'ı makamında ziyaret etti.

Büyükelçi Brown: " Ordu'da çok güzel günler geçirdim"

Avustralya Ankara Büyükelçisi Marc Innes Brown büyükşehir belediyesini ziyaret etti

ORDU - Avustralya Ankara Büyükelçisi Marc Innes Brown, Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Engin Tekintaş'ı makamında ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Engin Tekintaş, Avustralya Ankara Büyükelçisi Marc Innes Brown'u ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, "Halka hizmet etmenin bilinci ile göreve başladığımız bu süreçte Sayın Büyükelçiyi kentimizde ağırlamaktan onur duyuyor ve güzel dilekleri için teşekkür ediyorum. Seyahat uzaklığı olsa da Avustralyalı kardeşlerimizi kentimizde misafir etmekten mutlu oluruz. Ordu özel alanlara sahip, yazın ve kışın farklı güzellikleri olan, mavi ve yeşilin iç içe geçtiği bir kent ve bu güzel şehirde kıymetli dostlarımızı her zaman ağırlamak isteriz" dedi.

Avustralya Ankara Büyükelçisi Marc Innes Brown, Başkan Vekili Tekintaş'ı yeni görevinden dolayı tebrik ederek, Ordu'da güzel günler geçirdiğini aktardı. Büyükelçi Brown, "Yaylaya gittik ve Türk -Avustralyalı toplumun üyeleri ile bir araya geldik. Ordu çok güzel bir yer ve burada bulunmaktan, yeni insanlarla tanışmaktan büyük mutluluk duydum" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Avustralya Ankara Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title