Haberler

Büyükçekmece Sahili Yaza Hazır

Yaz aylarına sayılı günler kala Büyükçekmece sahilinde hazırlıklar sürüyor.

Yaz aylarına sayılı günler kala Büyükçekmece sahilinde hazırlıklar sürüyor. Binlerce vatandaşın akın ettiği sahilde onarım çalışmaları yapan ekipler tamamlanan çalışmaların ardından temizlik ve boya işlerini gerçekleştiriyor.

Büyükçekmece sahili bu yaz mevsiminde de yüz binlerce kişiye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Büyükçekmece Belediyesinin yaz mevsimi hazırlıkları aralıksız sürüyor.

Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatlarını uygulayan ekipler, Kordonboyu'nda üç aşamalı olarak çalışmalarını sürdürüyor. Sahil şeridi boyunca onarım çalışmaları yapan ekipler tamamlanan çalışmaların ardından temizlik ve son olarak da boya işlerini gerçekleştiriyor.

Bisiklet yollarının bakım ve onarımı yapılıyor

Türkiye'nin en uzun bisiklet yoluna sahip sahil şeridiyle fark oluşturan Büyükçekmece Kordonboyu'nda bisiklet yol çizgileri yeniden çiziliyor. Yaz aylarında vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde kullanılan bisiklet yolu baştan sona yenileniyor.

Kordonboyu yenileniyor

Kordonboyu'nun yaza hazırlanması için seferber olan Fen İşleri Müdürlüğünün gerçekleştirdiği çalışmalar sayesinde, yaz aylarında sahilde zaman geçiren, denize giren ve bisiklete binen vatandaşların herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmamaları hedefleniyor. Sahil şeridinde yapılan çalışmalar arasında; bisiklet yolunun boyanması, sahil boyunca yol onarım çalışmaları, duba tamiratı, otopark yenileme çalışmaları ve sahilde bulunan bazı sokaklarda yol yapım ve genişletme çalışmaları yapılıyor.

"Çalışmalarımız aralıksız sürecek"

Büyükçekmece Belediyesi'nin yaz mevsimi öncesinde her bölgede çalışmalarını sürdürdüğünü de belirten Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Yaz aylarında insan akınına uğrayan sahil şeridimizi, vatandaşlarımızı sorunsuz bir şekilde ağırlayabilmek adına baştan sona yeniliyoruz. ilçe halkımıza ve ilçemize gelen konuklarımıza sağlıklı ve hijyenik koşullarda hizmet verebilmek için tüm ekiplerimizle birlikte çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Büyükçekmece Hasan Akgün Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title