Haberler

Büyükçekmece'de İstanbullu'nun İçtiği Su Havzasına Bir Kamyon Dolusu Kimyasal Atık Döküldü

Güncelleme:

Büyükçekmece'de göl havzası kenarına bir sanayi kuruluşu bir kamyon dolusu kimyasal atık dökerken suçüstü yakalandı. İstanbul halkının içtiği suyun havzası olduğu için AFAD ekipleri alarma geçti.

Büyükçekmece Eskice Köy yolu üzerindeki göl havzasına bir sanayi kuruluşu bir kamyon kimyasal katı atık dökerken suçüstü yakalandı. Belediye başkanı, olayın bölgede dördüncü kez yaşandığını belirtti.

KİMYASAL ATIK DÖKÜLÜRKEN SUÇÜSTÜ YAPILDI

Çevre katliamının yaşandığı Büyükçekmece'de kimyasal atık dökenlere bugün suçüstü yapıldı. Belediye yetkililer ve polis olay yerine gelirken çevrede oturan vatandaşlar duruma tepki gösterdi.

Büyükçekmece'de Göl Havzası Kenarına Bir Kamyon Dolusu Kimyasal Atık Döküldü

AFAD ALARMA GEÇTİ

AFAD ekipleri de etrafı kapatılan ve yaklaşılmasına izin verilmeyen kimyasal atıkta inceleme yaparak numuneler aldılar.

BAŞKAN İSYAN ETTİ: İSTANBUL HALKININ İÇTİĞİ SUYUN HAVZASI

Büyükçekmece göl havzası yani İstanbul'a içme suyu sağlayan havzanın etrafına art arda kimyasal atık dökenlerle nasıl mücadele edileceğini açıklayan Belediye Başkanı Hasan Akgün, "Duruma isyan etmemek mümkün değil.

Büyükçekmece'de Göl Havzası Kenarına Bir Kamyon Dolusu Kimyasal Atık Döküldü

Çünkü insanımızın içtiği suyun havzası burası. İstanbul halkını tamamen ilgilendiriyor. İstanbul'a gidiyor. İstanbul halkı bunu içiyor. Bütün bölgemizdeki giriş çıkış noktalarına gece görüşlü ileri teknoloji ürünü kameralarla donatmak durumundayız. Çok ciddi tedbir alacağız.

Büyükçekmece'de Göl Havzası Kenarına Bir Kamyon Dolusu Kimyasal Atık Döküldü

DAHA ÖNCE DE SİYANÜR DÖKÜLMÜŞTÜ

Daha önce buraya siyanür bırakanlardan bir kişi yakalandı ve tutuklandı. Bu atığın incelemesi yapılıyor. Hangi fabrikaya ait olduğu belli olunca fabrika sahibinin başına çökeceğiz. Ahlaksızlıklar devam ediyor. Ahlaksız insanlar alacağı 5-10 bin lira için bunu yapıyor. Tam bir vicdansızlık. İBB Başkanımızla hemen görüşeceğiz" dedi

Kaynak: Cnnturk.com / Güncel

Büyükçekmece 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (16)

baba vanga:

yol yaptı yol

11
4
yanıtYanıtla
DR:

ne saçma yorumlar yapıyorsunuz. provakasyonluk yapmayın. . bıktık sizin gibilerden

yanıt0
yanıt1
ss:

bizim insanlarımızın tabiata saygısı yok mangal yapar her yer çöp halen arabadan dışarı seyir halinde çöp atan tipler var bi gün tabiatın intikamı acı olacak unutmayın tabiat ve doğa candır. bundan başka dünyanın en güzel ülkesi (TÜRKİYE) yok

10
0
yanıtYanıtla
Osman Yalçın:

Cinayetle yargılamak lazım..

8
1
yanıtYanıtla
01:

kim attiysa kiminse sahibini ve atani beraberce o yiginin icine oturtup acik hava mahkemesi kuracaksin aga, yoksa bu hainlerin bitecegi yok. . . . .

7
1
yanıtYanıtla
OTURDUĞUN DALI KESMEK:

KENDİ MENFAATİ İÇİN BİR BAŞKASININ ZARAR GÖRMESİNİ İSTEYENİN ALLAH BELASINI VERSİN AYRICA BURASI MADEM İSTANBUL''UN İÇMEYE SUYU HAVZASI NEDEN GİRİŞ VE ÇIKIŞLARI KONTROL EDİLMEZ HER ÖNÜNE GELEN RAHATÇA ORALARDA GEZİNİR İSTEDİĞİNİ YAPAR SU HAYATTIR BU YÜZDEN YAPILAN SAVAŞLAR VARKEN NEDEN BİZDE ÖNEMİ YOK O ATIĞI ATAN HANZO BULUNUP PARAYLA DEĞİL HAPİSLE CEZALANDIRILMALI VE TİCARET YAPIYORSA MEN EDİLMELİDİR BEN YAPMADIM ŞOFÖR YAPMIŞ MANTIĞI DA GEÇERLİ DEĞİLDİR

5
0
yanıtYanıtla
ben:

gecenlerde bir insaat isciside radyoaktif bir cisim bulmus az daha bacaklarini kaybediyormus nereden kim ne amacla getirmis insaat yerine ve bu niye arastirilmiyor hep olan fakir halka oluyor zenginin keyfi gicir bizim bakanlarin evine yakin olsaydi bu insaat eger kendisinin parmagi yoksa isin icinde sorumlular coktan kodesi boylamisdi

4
0
yanıtYanıtla
adnan:

barajların etrafı zaten firmaların çöp alanı olmuş döken dökene kimin umrunda gün ola hayrola zihniyeti

4
0
yanıtYanıtla
Gangiister:

Kimi kimle yargiliyorsun yorumcular

1
0
yanıtYanıtla
dogru söz:

ömür boyu ceza verilmeli. yapan ve yaptiranlarada. o zaman hic kimse yapmayi göze alamaz.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title