Haberler

Büyük Zafer'in 97'nci yıl dönümü

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü'nün 97'nci yıl dönümü, Tokat'ın Erbaa, Yeşilyurt ve Turhal ilçelerinde törenle kutlandı.

Erbaa'da Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene Kaymakamı Bülent Karacan, Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, Garnizon Komutanı Asteğmen Rıdvan Berge, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Oğuz Kapusuz, kurum müdürleri, daire amirleri ve vatandaşlarla öğrenciler katıldı.

Vatandaşların bayramlarının kutlanması ile başlayan program, anıta çelenk bırakılması, İstiklal Marşı'nın okunması, günün anlam ve önemine yönelik konuşmalarla sürdü.

Kutlamalar, askeri geçit töreni ile sona erdi.

Yeşilyurt

Yeşilyurt ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı, Hükümet Konağı önünde düzenlenen törenle kutlandı.

Kaymakam Vekili Ahmet Vezir Baycar ve Belediye Başkanı Muhsin Yılmaz tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Buradaki törenin ardından Baycar, bayram dolayısıyla makamında tebrikleri kabul etti.

Turhal

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende Kaymakamı Ali Gökay ve Belediye Başkanı İlker Bekler, Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.

Tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sürdü.

Törene Cumhuriyet Başsavcısı Murat Kara, İlçe Emniyet Müdürü Tahsin Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yıldız, Turhal Muharip Gaziler Derneği Başkanı İbrahim Bozkurt, kurum müdürleri, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Zafer Haftası Yeşilyurt Turhal Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title