Haberler

Büyük Zafer'in 95. Yıl Dönümü

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Kastamonu'nun Tosya ve Hanönü ilçelerinde tören yapıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Kastamonu'nun Tosya ve Hanönü ilçelerinde tören yapıldı.

Tosya Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen tören, Kaymakam Deniz Pişkin, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin ve Tosya Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Özgün Yapağı tarafından Atatürk Anıtı'na çelenklerin konulmasıyla başladı.

Garnizon Komutanı Yapağı, törende yaptığı konuşmada, 30 Ağustos'un, zaferleri ve mazisi insanlık tarihi ile başlayan kahraman Türk ordusunun kazandığı zaferlerden birinin ve büyük taarruzun yıl dönümü olduğunu söyledi.

Şiirlerin okunması, Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin verilmesiyle tören sona erdi.

Hanönü

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü, Hanönü ilçesinde kutlandı.

Atatürk Anıtı'na çelenklerin konulmasının ardından saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajının okunmasının ardından Uzman Jandarma 6. Kademeli Çavuş Hüseyin Yıldırım tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.

Törene, Hanönü Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı, Belediye Başkanı Serkan Uçar, Jandarma Komutanı Mehmet Ali Güngör, daire müdürleri, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Deniz Pişkin Kazım Şahin Tosya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title