Haberler

Büyük Zafer'in 90. Yıl Dönümü

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü, Bolu Valisi İbrahim Özçimen'in verdiği resepsiyonla kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü, Bolu Valisi İbrahim Özçimen'in verdiği resepsiyonla kutlandı.

Bolu Termal Otel'de verilen resepsiyonda davetlileri Bolu Valisi İbrahim Özçimen, eşi Nezahat Özçimen ve Garnizon ve Tugay Komutan Yardımcısı Kurmay Albay Yaşar Öztürk karşıladı.

Resepsiyona İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Cengiz Yıldız, İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Bolu Belediye Başkan Vekili İsmail Yamantürk, Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, şehit aileleri ve gaziler ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve daire amirleri katıldı.

Atatürk'ün sevdiği şarkıların seslendirildiği resepsiyonda konuşan Vali Özçimen, 1922'de kazanılan büyük zaferin ardından kutlanmaya başlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü'nün tüm Türkiye'yi bir araya getiren ve aynı duyguların yaşanmasını sağlayan bir gün olduğunu söyledi.

Bayram ve özel günlerde bir araya gelmenin mutluluk verici olduğunu dile getiren Özçimen, "Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz bu günde herkesin elinde Türk bayrağını ve bu mutluluğun yaşandığını görmek bizlere gurur veriyor. Devlet, siyasiler, sivil toplum örgütleri, dernekler ve bütün halkımız böyle bir günde bir araya geliyor ve bizler de bu resepsiyonda sizlerle bir arada bulunmaktan son derece mutluyuz" dedi.

Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş

Yayıncı: Kemal Kaymak - BOLU

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Yaşar Öztürk İbrahim Özçimen Termal Bolu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

title