Haberler

Büyük Trabzonlular Buluşması"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, tek vatan, tek devlet, tek bayrak ve tek milleti temsil eden Rabia'ya karşı çıkanlara seslenerek, "Biz Türk'ü, Kürt'ü, Laz'ı, Çerkez'i 80 milyon bir milletiz. Eğer siz tek bayrağa karşı çıkıyorsanız, saklanacak delik arayın. O delikte de Süleyman Bakanımız, askerimiz, polisimiz sizi bulacaktır. Bu topraklarda gözü olanın gözünü oyarız. Herkes bunu böyle bilecek." dedi.

Albayrak, Albayrak'ın eşi Esra Albayrak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve eşi Hamdiye Soylu ile çok sayıda siyasi, Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştirilen "Büyük Trabzonlular Buluşması"na katıldı.

Burada konuşan Albayrak, 16 Nisan'ın nasıl bir anlam ve önem ifade ettiğine değinerek, "Türkiye büyük bir kırılmanın yaşanacağı önemli günlerden geçiyor. Türkiye'deki basit bir referandum bile Avrupa'da Amerika'da, dünyada, bilmedikleri dilimizi de öğrenerek Türkiye'deki seçime tepki gösterenler var. Demek ki bu referandum çok önemli." ifadelerini kullandı.

Bu milletin yüzlerce yıllık tarihinde iman dolu göğüsleriyle ilk defa bir darbeyi püskürttüğünü vurgulayan Albayrak, Türk milletinin canları pahasına vatanını savunduğunu hatırlattı.

Albayrak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın izinde, gece gündüz "büyük ve güçlü Türkiye" için çalıştıklarını aktararak, şöyle devam etti:

"Geçen hafta Diyarbakır'daydık. Terör örgütünün uzantıları kampanya için 'hayır' şarkısı bestelemişler. Diyorlar ki, 'Tek millete, tek vatana, tek devlet ve tek bayrağa hayır.' Bu noktada kimin Rabia'nın karşısında olduğunu görmemiz lazım. Biz Türk'ü, Kürt'ü, Laz'ı, Çerkez'i 80 milyon bir milletiz. Eğer siz tek bayrağa karşı çıkıyorsanız, saklanacak delik arayın. O delikte de Süleyman Bakanımız, askerimiz, polisimiz sizi bulacaktır. Bu topraklarda gözü olanın gözünü oyarız. Herkes bunu böyle bilecek."

Türkiye'nin başında Cumhurbaşkanı Erdoğan gibi güçlü bir lider olduğundan dolayı, bunun hep böyle süreceğini düşünmenin yanlış olduğunu vurgulayan Albayrak, "100 yılda, bir liderin gelip ülkeyi şaha kaldırmasını beklemeyin. Cumhurbaşkanımızdan sonra, ülkenin sistemi ve istikrarının kendi içinde sürdürülebilir olması için bu değişikliğe ihtiyacımız var. Eğer Türkiye bir daha eski günlere dönerse… 2015 yılında 7 Haziran'dan sonra bunu yaşadık. Bu ülkede aylarca hükümet kurulamadı, meclisten tezkere geçiremedik. Türkiye'nin bir daha o günlere dönme lüksü yok." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Berat Albayrak Esra Albayrak Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title