Haberler

Büyük Önder, Silah Arkadaşları ve Şehitler İçin Mevlit

Balkan Türkleri Konfederasyonu'na Bağlı Samsun Balkan Türkleri Kültür Haberleşme ve Dayanışma Derneği Tarafından Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, Silah Arkadaşları ve Şehitler İçin Mevlit Okutuldu.

Balkan Türkleri Konfederasyonu'na bağlı Samsun Balkan Türkleri Kültür Haberleşme ve Dayanışma Derneği tarafından Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitler için mevlit okutuldu.

Site Camisi'nde akşam namazının ardından gerçekleştirilen mevlide, dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Duaların okunmasının ardından mevlide katılanlara ikram yapıldı. Samsun Balkan Türkleri Kültür Haberleşme ve Dayanışma Derneği Başkanı Sezai Onaran, her yıl geleneksel olarak mevlit okuttuklarını, bunun Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerin ruhlarına armağan edildiğini söyledi. Federasyonun ve Trakya derneklerinin Selanik'te Büyük Önder'in evini ziyaret ettiğini ve

tören düzenlendiğini belirten Onaran, "Bu yıl mevlitte, yaşadığımız terör olayları nedeniyle kaybettiğimiz şehitlerimizi de andık. Büyük Önderimizi her zaman saygı ve sevgiyle anıyoruz" dedi.

(MD-SA-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title