Haberler

Büyük Önder Atatürk'ün Ebediyete İntikalinin 77. Yılı

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 77. yılında, Bozüyük, Söğüt, Gölpazarı, Pazaryeri ve Osmaneli ilçelerinde törenle anıldı.

Bozüyük'te, Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasıyla başlayan törende, saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okundu. Daha sonra, Mustafa Şeker Anadolu Lisesi tarafından Metristepe Kültür Merkezi'nde hazırlanan anma etkinliğine geçildi.

Etkinlik, öğrenciler tarafından sahnelenen "Anılarla Atatürk" adlı oratoryonun ardından, "Atatürk" konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

Törenlere, Bozüyük Kaymakamı Köksal Şakalar, Garnizon Komutanı Bakım Binbaşı Alper Koç, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Cumhuriyet Başsavcısı Tuncay Bozdoğan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Süleyman Can, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, daire müdürleri, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

Söğüt

Söğüt ilçesinde Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasıyla başlayan törenlerde, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Anadolu 700. Yıl METEM Lisesi'ndeki anma etkinliğine, Kaymakam Berkan Sönmezay, Garnizon Komutanı Vekili Jandarma Binbaşı Çağdaş Bilgen, Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşunun temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Program, şiirlerin okunması, Atatürk'ün hayatını anlatan slayt ve öğrencilerin hazırladığı oratoryo gösterisiyle sona erdi.

Gölpazarı

Gölpazarı Cumhuriyet Meydanı'ndaki törende, Atatürk Anıtı'na çelenkler sunuldu, saat 09.05'te siren seslerinin çalınmasıyla saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Etkinlik, Jandarma Uzman Çavuş Mevlüt Kara'nın "Atatürk'ün askeri kişiliği" konulu konuşması, kompozisyon ve şiirlerin okunması, Şehit Kemal Ay Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı oratoryo ve sinevizyon gösterisi ile kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

Tören ve anma etkinliğine, Kaymakam Vekili Muhammet Salih Koç, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Mehmet Dinç, Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

Pazaryeri

Pazaryeri'nde ise Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasıyla başlayan törenlerde, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Pazaryeri Belediye Kültür Merkezi'ndeki anma etkinliğine, Kaymakam İbrahim Özdel, Garnizon Komutanı Kıdemli Başçavuş İlhan Canseven, Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Şeyh Edebali Üniversitesi Pazaryeri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Faruk Akın, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşunun temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Program, şiirlerin okunması, Atatürk'ün hayatını anlatan slayt ve öğrencilerin hazırladığı oratoryo gösterisiyle sona erdi.

Osmaneli

Osmaneli'deki törenlerde ise Atatürk Anıtı'na çelenk sunan Kaymakam Edip Çakıcı ve beraberindekiler, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nı okudu.

Belediye Sosyal Hizmetler Salonu'nda, Osmaneli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrenciler tarafından hazırlanan anma etkinliğine, Kaymakam Çakıcı, Garnizon Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Rıza Gazel, Belediye Başkanı Münür Şahin, Cumhuriyet Savcısı Muhammed Sait Çetin, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tezcan, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlik, kompozisyon ve şiirlerin okunması, Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı oratoryo ve sinevizyon gösterisi ile kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Pazaryeri Osmaneli Söğüt Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
title