Haberler

Büyük Önder Atatürk'ü Anıyoruz - Denizli/

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 79. yılı dolayısıyla Denizli, Manisa, Aydın ve Uşak'ta anma törenleri düzenlendi.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 79. yılı dolayısıyla Denizli, Manisa, Aydın ve Uşak'ta anma törenleri düzenlendi.

Denizli Valiliği önünde düzenlenen törende Vali Hasan Karahan, Garnizon Komutanı Muhabere Albay Osman Gedik ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Atatürk anıtına çelenk koydu.

Saat 09.05'te İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce (AFAD) çalınan sirenle saygı duruşunda bulunuldu.

Meydandaki vatandaşlarla trafikte araçlarını durduran sürücülerin de katıldığı saygı duruşu sonrası İstiklal Marşı okundu, bayraklar yarıya çekildi.

Vatandaşlar da iş yerleri ve evlerinin balkonundan saygı duruşu ve İstiklal Marşı'na eşlik etti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi çalışanları da 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'ndaki Atatürk anıtı önünde saygı duruşunda bulundu.

Isparta

15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen tören Isparta Valiliği, Garnizon Komutanlığı ve Isparta Belediyesinin çelenklerinin sunumuyla başladı.

Saatler 09.05'i gösterdiğinde çalan sirenlerle protokol üyeleri ve çarşı merkezinde bulunan vatandaşlar saygı duruşunda bulundu.

Törene Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Isparta Garnizon Komutanı Piyade Albay Ferat Vural, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gazi derneklerinin üyeleri ve diğer yetkililer katıldı.

Tören İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Denizli Aydın Politika Güncel Haberler

title