Haberler

Büyük Önder Atatürk Afyonkarahisar'ın İlçelerinde Anıldı

Güncelleme:

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 77. yılında Afyonkarahisar'ın ilçelerinde anıldı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 77. yılında Afyonkarahisar'ın ilçelerinde anıldı.

Sandıklı Hükümet Konağı önünde Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Adem Uslu'nun da katıldığı anma töreninde Atatürk Anıtına Çelenk sunularak saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Daha sonra Sandıklı Belediyesi Düğün Sarayı'nda, Hisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü tarafından anma programı gerçekleştirildi.

Programda, şiirler ve kompozisyonlar okundu, Atatürk Oratoryosu sahnelendi.

-İscehisar

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu ve saat 09.05'te iki dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Bayrakların yarıya indirildiği, sirenlerin çalındığı saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

Belediye Düğün Salonunda Atatürk İlkokulunun hazırladığı anma programında şiirler okundu.

Törene, Kaymakam Ali Altınkaynak, Belediye Başkanı Mustafa Çibik, Cumhuriyet Savcısı Fedayi Tekten, gaziler ve gazi yakınları, daire amirleri, protokol üyeleri ile öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Sandıklı Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title