Haberler

Büyük Önder Atatürk'ü Anıyoruz

Atatürk, ebediyete intikalinin 79. yılında Hatay'ın Hassa, İskenderun, Reyhanlı, Altınözü, Dörtyol, Yayladağı ilçelerinde düzenlenen törenlerle anıldı.

Hassa'da Hükümet Konağı önündeki törende, Atatürk Anıtı'na Kaymakamlık ve Belediyenin çelenkleri bırakıldı.

Saatler 09.05'i gösterdiğinde saygı duruşunda bulunuldu.

Hassa Anadolu Lisesi tarafından belediye konferans salonunda devam eden programda, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından öğrenciler şiir okudu, sinevizyon gösterisi yapıldı.

Programa, Hassa Kaymakamı Yusuf Turan, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çinçin, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Nuri Dilek, 1. Hudut Bölük Komutanı Piyade Yüzbaşı Hakkı Ölmez, İlçe Emniyet Amir Vekili Nihat Aladağ, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Cafer Yıldız, diğer kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

İskenderun

Atatürk Anıtı alanındaki tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Daha sonra İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Erkan Olgay anıta çelenk bıraktı.

Saatler 09.05'i gösterdiği sırada sirenlerin çalmasıyla saygı duruşunda bulunuldu.

Reyhanlı

Belediye binasının önünde düzenlenen törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kaymakam Fatih Çobanoğlu, Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.

Törene, askeri ve sivil erkanın yanı sıra gazi ve şehit yakınları da katıldı.

Altınözü

Atatürk Anıtı'nda düzenlenen törene Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Altınözü Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Sürü'nün yanı sıra kurum müdürleri, muhtarlar, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dörtyol

İnönü Caddesi'ndeki tören Kaymakam Murat Bulacak ile Belediye Başkanı Yaşar Toksoy'un Atatürk büstü önüne çelenk koymasıyla başladı.

2 dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı'nın okunması ile devam eden program, Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda sürdü.

Tören, Atatürk Ortaokulu öğrencilerinin, şiir okumasıyla sona erdi.

Yayladağı

Atatürk Bulvarı'ndaki tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

2 dakikalık saygı duruşu sırasında belediye hoparlörlerinden ve araçlardan siren sesi geldi.

Öğretmenevi'nin salonunda devam eden programda, Atatürk'ün hayatını gösteren video izlendi.

Program, öğrencilerin şiir okumasıyla son buldu.

Törene, Kaymakam Ömer Faruk Yüce, Garnizon Komutanı Piyade Yarbay Ünal Bulut, Belediye Başkanı Mehmet Kalkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk İskenderun Altınözü Hassa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
title