Haberler

'Büyük İftiraya Uğruyorum'

Uyuşturucu Kullandığı İddiasıyla Hakkında Dava Açılan Yalçın Dümer İftiraya Uğradığını Söyledi.

UYUŞTURUCU KULLANDIĞI İDDİASIYLA HAKKINDA DAVA AÇILAN YALÇIN DÜMER İFTİRAYA UĞRADIĞINI SÖYLEDİ.

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, tutuklu 16 sanık ile tutuksuz yargılanan sanıklardan Yalçın Dümer'in de aralarında bulunduğu 4'ü hazır bulundu. Okan Karacan ile tutuksuz diğer 4 sanık ise duruşmaya katılmadı.

Kimlik tespitinin ardından ifadesi alınan ve davada ilk kez ifade veren Dümer, uyuşturucu ticareti yapmadığını söyledi.

Sanıklardan "Seda" olarak tanıdığı Dilek Baş'ın yargılama aşamasında kendisi hakkında söylediği "birlikte kokain içiyorduk" şeklindeki ifadeyi kabul etmeyen Dümer, "Bunu ispat ederim. Daha önce uyuşturucu kullandım ama şu anda kullanmıyorum. O dönemde ben uyuşturucu tedavisi görüyordum. Karşınıza bu şekilde gelmekten utanç duyuyorum" dedi.

Dümer, yaklaşık 1 yıl önce yapılan operasyon kapsamında jandarmaya gitmesinden 2 gün sonra Balıklı Rum Hastanesinden "kokain kullanmadığına dair rapor aldığını" ifade etti.

Baş ile para karşılığında 2-3 defa ilişkiye girdiğini söyleyen Dümer, "Birlikte kokain kullanmadık. O gece sarhoştum. Paraya ihtiyacı olduğunu söyleyince, dışarı çıkamıyorum deyip bankamatik kartımı kendisine verdim. Kendisinden böyle bir suçlamayı beklemiyordum" şeklinde konuştu.

İFTİRAYA UĞRUYORUM

Yalçın Dümer, Dilek Baş'ın tutuklanmasının ardından kendisini telefonla arayan bir kişinin "Dilek cezaevinde çok kötü durumda. Ona yardım etmezsen kötü olur" dediğini ve bunun üzerine telefon numarasını değiştirdiğini anlatarak, "Kendisini kokaine alıştırdığımı söylemiş. Benim ile tanışmadan önce bu suçtan polis tarafından gözaltına alınmış bir hanımefendinin iftirasına uğruyorum" şeklinde konuştu.

Dümer'in avukatı da 8 Haziran 2007 tarihinde Balıklı Rum Hastanesinden, Dümer'in kokain kullanmadığına dair alınan raporu mahkemeye sundu.

Dilek Baş ise Yalçın Dümer ile birbirlerine attıkları mesajların dosyada yer aldığını ifade ederek, Dümer'in uyuşturucu almak için banka kartını gelen kişiye balkondan attığını, sonra da "torbacıyı" aradıklarını ileri sürdü.

Baş, önceki ifadesinin doğru olduğunu belirterek, Dümer ile birlikte kokain içtikleri yönündeki iddiasını tekrarladı.

Mahkeme heyeti, tutuklu sanıkların bu halinin devamına, tutuksuz sanık Yalçın Dümer'in de duruşmalardan vareste tutulmasına karar vererek, eksikliklerin tamamlanması için duruşmayı erteledi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title