Haberler

"Büyük Hesaplaşma "

Güncelleme:

İmzalı Filmler Kuşağı'nda Bu Filmi; Sinematv D-Smart 5'nci Kanalda, Teledünya 11'nci Kanalda Ve Aynı Anda Sinematv HD'de D-Smart 117 Ve Teledünya 9'ncu Kanalda İzleyebilirsiniz.

İMZALI FİLMLER

Oscar, Cannes, BAFTA, Golden Globe gibi sinemanın en seçkin ödüllerini alan, festivallerde ayakta alkışlanmış, sinemanın sanatsal yönünü ortaya koyan, usta yönetmenlerin ve ödüllü oyuncuların evinize konuk olacağı filmleri sadece bu kuşakta izleyebilirsiniz.

**********

Sinema tarihinin yaşayan iki efsanesi, Al Pacino ve Robert De Niro'yu biraraya getiren unutulmaz bir klasik… Neil McCauley (Robert De Niro) profesyonel bir hırsızdır. İşinin ehli suçlulardan oluşan ekibiyle birlikte kusursuz denebilecek soygunlara imza atar. İnsanlara ve mekanlara bağlanmamayı ilke edinmiştir. Bu sayede izini kolayca kaybettirir. Dedektif Vincent Hanna (Al Pacino) ona büyük bir saygı duyar, bir yandan da onu yakalamak için atacağı her adımı önceden tahmin etmeye çalışır. McCauley ve çetesinin yapacağı son soygun, iki rakibi karşı karşıya getirecektir.

Tür : Suç, Dram

Yönetmen : Michael Mann

Yapım : 1995

Oyuncular : Al Pacino, Robert De Niro, Val Kilmer, Jon Voight

Yayın tarihi : 14 Temmuz Çarşamba

Yayın saati : 21.00

Kaynak: Bültenler / Sinema

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title