Haberler

Büyük Balık Avında Talihsiz Kaza; Tekne Battı

İzmir'in Çeşme İlçesi, Alaçatı Beldesi'nde 'Kaçan balık büyük olur' sloganıyla bu yıl 7'ncisi düzenlenen Uluslararası Balıkçılık Turnuvası'na katılan Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner'in yeğeni işadamı İsmail Boyner'in teknesi, teknik bir arıza nedeniyle Alaçatı açıklarında battı.

Teknede bulunanlar başka bir tekneye alınırken, şans eseri ölen ve yaralanan olmadı.

Vodafone ana sponsorluğunda, 4-7 Ekim 2013 tarihleri arasında Alaçatı Beldesi'nde düzenlenen ve Murat İyriboz, İlknur İçingir ile Elvio Pennetti'nin ev sahipliği yaptığı, Uluslararası Balıkçılık Turnuvası bugün saat 08.00'de katılımcı 85 teknenin denize açılmasıyla başladı.

Turnuvaya katılan Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner'in yeğeni işadamı İsmail Boyner'in teknesi, Alaçatı açıklarında ilk belirlemelere göre teknik bir arıza nedeniyle battı. İsmail Boyner'in yanısıra teknede Osman Üçel'in de bulunduğu öğrenilirken, yakındaki diğer tekneler yardıma koştu. Teknede bulunanlar başka teknelere geçti. Olayda şans eseri ölen ve yaralanan olmadı. - Çeşme

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title