Haberler

Büyüdüler de Star Oldular

Bir zamanlar üçüncü sınıf filmlerde oynayan ya da müzik piyasasında tutunamayacakları söylenen genç yıldızlar, şu günlerde Hollywood'a yön veren isimler....

LEONARDO DICAPRIO

Birçok sinema eleştirmeni, Leonardo DiCaprio'nun gençlik günlerinin ardından hiçbir filmde rol alamayacağı görüşündeydi. Ancak DiCaprio, gençliğindeki yakışıklılığını kaybettikten sonra da performansıyla herkesin desteğini aldı. En ünlü yapımcılar bile film çekimleri öncesi DiCaprio'dan fikir alıyor.

JUSTIN TIMBERLAKE

Bir 'boy band'le müziğe adım atıp da başarısını sürdüren pek fazla isim yok. Ancak Justin Timberlake, solo müzik kariyerinde başarılı olduktan sonra oyunculuk dünyasına da adım attı. Birçok başarılı filmde oynayan ve teklif üstüne teklif alan Timberlake eşi Jessica Biel ile Hollywood'un en güçlü çiftlerinden...

JOHNNY DEPP

1980'li yıllarda Johnny Depp, pek de başarılı olmayan gençlik filmlerinde rol alıyordu. Ancak Depp, kendisini iyi bir oyuncu olarak yetiştirdi ve şu anda Hollywood'un en yetenekli aktörleri arasında gösteriliyor.

WILL SMITH

Will Smith'in ilk albümlerini dinleyenler asla geniş kitlelere ulaşamayacağını ve yok olup gideceğini söylüyordu. Oysa Smith, müzik kariyerinin ardından oyunculuğa el attı ve başarılı bir aktör oldu. Smith, karısı Jada ile Hollywood'un en güçlü isimleri arasında.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Johnny Depp Will Smith Hollywood Star Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title