Haberler

    Bütün Yollar Niasse'a Çıkıyor

    Galatasaray'da forvet konusunda ince eleyip sık dokuyor, artıları eksikleri toplandığında Evertonlu oyuncu ön planda oluyor.

    NEVZAT DİNDAR

    Modense'nin 7 milyon euro imza parası istemesi, Welbeck'in sakatlığı konusunda oluşan endişe Oumar Niasse'ı Cim-Bom'a yaklaştırdı. Senegalli oyuncunun, " Galatasaray'ın teklifini düşünmeden kabul ederim" demesi de transfer sürecini hızlandırdı.

    Galatasaray'da forvet transferinde tüm yollar Oumar Niasse'a çıkıyor. Eldeki adaylar konusunda durum değerlendirmesi yapan sarı-kırmızılılarda Senegalli oyuncunun ön plana çıktığı görüldü.
    Çin kulübüyle sözleşmesini feshetmesinin ardından FIFA'da davalık olan Modeste, Galatasaray'dan 7 milyon euro imza parası istedi. Buna tepki gösteren Galatasaraylı yöneticiler, "Böyle imza parası mı olur?" diyerek tepkilerini ortaya koydu. Welbeck'in de geçmiş dönemde yaşadığı sakatlıklar, Galatasaray Yönetimi endişelendirdi. Tüm adayların artı ve eksilerini bir araya getiren Cim-Bom, Everton'da fazla şans bulamayan Niasse'da karar kıldı. Senegalli oyuncunun da sarı-kırmızılı takıma gelmek istediğini belirterek, "Belki bundan birkaç sene önce hayal edemeyeceğim bir yerdeyim. Türkiye'de Akhisar formasıyla gösterdiğim performans beni bu noktaya getirdi. Bu yüzden Galatasaray gibi büyük bir takımın teklifini düşünmeden kabul ederim" dediği öğrenildi.
    Çekim etkisi
    Galatasaraylı yetkililerle yapılan ön görüşmede teklifi hemen değerlendirmek istediğini Niasse'ın, Şampiyonlar Ligi'nde oynamak için sabırsızlandığını bildirildi. Everton'da forma şansı iyice azaldığı için ayrılmak isteyen Niasse, "Türkiye'deyken Galatasaray'ın büyüklüğünü zaten biliyordum. Moskova'da iken Cim-Bom'a transferim son anda gerçekleşmemişti. Kader bir noktada beni buraya çekiyor. O gün olmayan transfer belki bugün gerçekleşecek" ifadelerini kullandı.

    Everton'un Niasse için kiralama bedeli istemediği öğrenilirken, Galatasaray'ın oyuncunun 1 senelik ücretini ödemeyi kabul ettiği bildirildi. Futbolcunun yıllık 2.8 milyon euro aldığı belirtildi.
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Çin Halk Cumhuriyeti Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title