Haberler

Bütün Ünlüler Onu Bekliyormuş

Sekiz yıl aradan sonra İstanbullu hayranlarının karşısına çıkan Jamiroquai grubu; şöhretli izleyici rekoru kırdı!

Yaz boyunca merakla beklenen Jamiroquai konseri; önceki akşam Turkcell Kuruçeşme Arena'yı hınca hınç doldurdu. Çok sayıda ünlünün de aralarında bulunduğu 15 bin Jamiroquai hayranı, konser boyunca hiç yerinde durmadı.

"İYİ GECELER İstanbul... "

Jay Kay'in "İyi geceler İstanbul" diyerek sahneye çıktığı konser; grubun yeni albümlerindeki çıkış parçası olan 'Rock Dust Light Star' ile başladı. 'You Give Me Something' ve 'Feels Just Like' gibi ezbere bilinen şarkıları da söyleyen Jay Kay; dinleyicilerini müziğe doyurdu. Jamiroquai hayranı ünlüler arasında şu isimler yer aldı: Sıla, Vatan Şaşmaz, Özge Özberk, Kubat, Funda Arar, Febyo Taşel, Belçim Bilgin, Beren Saat, Ahu Yağtu, Erol Köse, Eda Taşpınar, Tan, Işın Karaca, Gürgen Öz, Berkay, Sami Levi, Betül Demir, Ayşegül Aldinç, Ece Sükan ve Ayçe Abana...

#Sayfa#

JAY KAY'İN CEKETİ HEYECAN YARATTI

Rengarenk ışık oyunları, konseri izlemeye gelenlere görsel bir şölen yaşattı. Jason Kay'le özdeşleşen Kızılderili başlığı, bu konserde de başroldeydi.

Konseri izleyenler arasında da bu şapkayı takanlar çoğunluktaydı.

Başta solist Jason Kay olmak üzere grup elemanları Derrick Mckenzi, Sola Akingbola, Rob Harris, Matt Johnson ve Paul Turner; konser boyunca hiç yerlerinde durmadı.

İstanbul'u 8 yıl aradan sonra tekrar dansa kaldıran Jamiroquai; konserin bitmesini istemeyen izleyicilerin çığlıklarına karşı koyamayarak 'White Knuckle Ride' şarkısı ile bis yaptı.

Bir hayranının kendisi için yaptığı portreyi imzalayan Jason Kay, ayrıca sahneden seyircilere ceketini gönderdi. Bu jest, hayranları arasında büyük heyecan yarattı.

#Sayfa#

ARKADAN GELENLERİ KAÇIRMAYIN

Cem Yılmaz, konsere 2. 5 saat erken geldi. Koyu bir Jamiroquai hayranı olduğu söylenen Yılmaz; bıyıklı imajıyla ilgili övgülere "Ufak bir değişiklik gerekiyordu" diye karşılık verdi. Yeni bir film projesi olduğunu belirten Yılmaz, "Yine komedi olacak. Çalışmalara başladık, ilerleyen günlerde öğrenirsiniz zaten" dedi. Ünlü komedyen, soru yağmuruna tutulunca, "Arkadan başka ünlüler geliyor. Onlara da vakit ayırmak istersiniz" diyerek uzaklaştı.

#Sayfa#

"KARNI NE KADAR BÜYÜK!"

Konseri izlemeye gelen ünlü sayısındaki yoğunluk dikkat çekiciydi. Jamiroquai sahneye çıkana kadar herkes, "Işın Karaca'yı gördün mü? Karnı ne kadar büyümüş!", "Cem Yılmaz da gelmiş" diye konuştu.

SABAH

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title