Haberler

Büstkip İlk Toplantısını Yaptı

Büyükçekmece Sivil Toplum Kuruluşları Platformu (BÜSTKİP) ilk toplantısında toplantısında konuşan BÜSTKİP Genel Başkanı Derya Kök, "Sadece ortak değerler etrafında birleşmeyi sağlayan BÜSTKİP yapılanması Türkiye'de bir ilk'tir" dedi.

Aralarında Esnaf Odası, Şoförler Odası ve Ziraat Odası temsilcilerinin de bulunduğu 32 sivil toplum kuruluşu temsil eden Büyükçekmece Sivil Toplum Kuruluşları Platformu (BÜSTKİP), Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Arat ve Garnizon Komutanı Per.Kd.Alb. Caner Demirkol'un da katılımı ile ilk toplantısını gerçekleştirdi. BÜSTKİP tüzüğüne göre, danışma meclisini oluşturan ilçe muhtarlarının da katıldığı toplantıda Kan Bankası datası oluşturulması, AFAD'la ortak çalışmalar yapılması ve kentsel dönüşümle ilgili STK'lara yönelik bilgilendirme çalışmaları yapılması kararlaştırıldı. Aynı toplantıda hazırlanan disiplin yönetmeliği de oy birliği ile onaylanarak yürürlüğe girdi.

Toplantıda konuşan BÜSTKİP Genel Başkanı Derya Kök, "Siyasi görüşlerin, etnik kökenlerin ve dini inançların dışarıda bırakıldığı sadece ortak değerlerimiz etrafında birleşmemizi sağlayan BÜSTKİP yapılanması Türkiye'de bir ilk'tir. Kutuplaşmaların olmadığı, kardeşliğin vatan sevgisinin etrafında birleşilen bu tür yapılanmaların tüm ülkeye yayılması en büyük dileğimizdir" ifadesini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyükçekmece Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title