Haberler

Bush, Kraliçe Elizabeth ile Çay İçti

Avrupa Ülkelerine Yaptığı Ziyaretler Kapsamında İngiltere'nin Başkenti Londra'da Bulunan ABD Başkanı George Bush, İngiltere Kraliçesi Elizabeth ile 5 Çayı İçti. Bush, İngiltere Başbakanı Gordon Brown ile Akşam Yemeğinde Buluşacak.

Avrupa ülkelerine yaptığı ziyaretler kapsamında İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan ABD Başkanı George Bush, İngiltere Kraliçesi Elizabeth ile 5 çayı içti. Bush, İngiltere Başbakanı Gordon Brown ile akşam yemeğinde buluşacak.

Slovenya, Almanya, İtalya, Vatikan, Fransa'nın ardından Londra'ya gelen Bush, Heathrow Havaalanı'na gelişinden hemen sonra eşi Laura ile birlikte helikopterle Windsor Şatosu'na geçerek İngiltere Kraliçesi ve eşi Prens Philip ile çay içti.

Bush çiftinin, buradan ayrıldıktan sonra da Londra'daki Başbakanlık Konutu'na giderek, Brown ve eşi Sarah ile akşam yemeğinde bir araya gelecek.

Kasım ayında ABD'de yapılacak başkanlık seçimlerinin ardından 2009 başında görevinden ayrılacak olan Bush'un, Brown ile Irak ve İran konularını ele alması ve yarın da Avrupa ülkelerindeki veda ziyaretlerinin sonuncusu olan İrlanda'ya geçmesi bekleniyor.

Kaynak: AA / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title