Haberler

Bursasporlu Hakan: Olumsuzluklar Geride Kaldı

Bursasporlu Hakan Aslantaş, Trabzonspor'la deplasmanda oynayarak 1-0 kazandıkları zorlu bir mücadeleyi geride bıraktıklarını, 4 hafta sonra galip gelmenin kendileri için önemli olduğunu söyledi.

Bursasporlu Hakan Aslantaş, Trabzonspor'la deplasmanda oynayarak 1-0 kazandıkları zorlu bir mücadeleyi geride bıraktıklarını, 4 hafta sonra galip gelmenin kendileri için önemli olduğunu söyledi.

Hakan Aslantaş, bu çıkışla galibiyet serisi yakalamak istediklerini, saha içinde Vederson ile uyumunun gün geçtikçe daha iyiye gideceğini belirtti. Hakan, "Takımda herkes iyi niyetli ve mücadele etmeye çalışıyor. Kimsenin sorunu yok. İnşallah Bursaspor daha iyi yerlere gelir. Geçmişte bir takım olumsuz şeyler oldu. Twente maçından sonra, Ozan kardeşimiz gitti. Artık olumlu şeylerin gelme zamanı diye düşünüyorum" dedi.

TARAFTARLARA ÇAĞRI

Yeşil-beyazlı ekibin defans ve orta sahadaki başarılı ismi Hakan, taraftarların maçları izlemeye gelerek kendilerini desteklemesini isterken, "Kötü oynadığmız maçlar; tribünlerin dolu olmadığı zamanlar. Tribünlerimiz dolduğunda sahada coşarak, daha fazla savaşırız. Bunun sonucunda takım da üst sıralara tırmanacaktır" diye konuştu.

Bu hafta oynayacakları Kasımpaşa maçıyla çıkışlarını sürdürmek istediklerini belirten Hakan Aslantaş, "Önümüzde seri galibiyetler almak için büyük bir fırsat var. İnşallah bu seriyi yakalarız. Bunu da el birliği ile yapacağız" diye konuştu. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Gökçek Vederson Hakan Aslantaş Trabzonspor Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title