Haberler

Bursasporlu Futbolculardan Açıklama

Kendilerine Ödeme Yapılmadığı Gerekçesiyle Dün Akşam Yapılması Planlanan Antrenmana Çıkmayan Bursasporlu Futbolcular Adına Açıklama Yapan Kaptan Egemen Kormaz, Sezon Başından Beri Kendilerine Verilen Sözler Tutulmadığı İçin Antrenmana Çıkmama Kararı Aldıklarını Söyledi.

Kendilerine ödeme yapılmadığı gerekçesiyle dün akşam yapılması planlanan antrenmana çıkmayan Bursasporlu futbolcular adına açıklama yapan kaptan Egemen Kormaz, sezon başından beri kendilerine verilen sözler tutulmadığı için antrenmana çıkmama kararı aldıklarını söyledi.

Vakıfköy Orhan Özselek tesislerinde takım arkadaşlarıyla birlikte basın mensuplarına açıklama yapan Egemen Korkmaz, antrenmanlara kaldıkları yerden devam edeceklerini belirtti. Bu kararı takım arkadaşlarıyla birlikte aldıklarını ifade eden Korkmaz, "Sezon başından beri bize verilen sözler yerine getirilmediği için tüm takım arkadaşlarımla birlikte karar aldık. Verilen sözler yerine getirilmediği için bir tepki gösterdik ve tepkimizi de gösterdiğimize inanıyorum. Bugünden itibaren kaldığımız yerden

çalışmalara devam edeceğiz. Şundan kimsenin şüphesi olmasın ki; namus ve şeref ile Bursaspor formasını sonuna kadar taşıyoruz ve taşımaya devam edeceğiz. Söylediğim gibi bu verilen sözlerin tutulmaması nedeniyle gösterilen bir tepkiydi. Kimsenin şüphesi olmasın biz İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında sahaya kazanmak için çıkacağız. Herkesi de oraya desteğe bekliyoruz. Şartlar ne olursa olsun biz sahaya kazanmak için çıkacağız" diye konuştu.

Diğer futbolcular ise basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktılar.

(RF-İK-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title