Haberler

Bursasporlu Futbolcular Şampiyonlar Ligi Kurasını Bekliyor "Ne Çok Stresli Ne De Çok Rahatız"

Bursasporlu Genç File Bekçisi Yavuz Özkan ve Tecrübeli Orta Saha Oyuncusu Kirita, Özülce Tesisleri'nde Düzenlenen Basın Toplantısında Soruları Yanıtladı. Yeşil Beyazlı Futbolcular Haftasonu Oynayacakları Sivasspor ve Yarın Akşam Çekilecek Şampiyonlar Ligi Kurasını Değerlendirdi.

Bursasporlu genç file bekçisi Yavuz Özkan ve tecrübeli orta saha oyuncusu Kirita, Özülce Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı. Yeşil beyazlı futbolcular haftasonu oynayacakları Sivasspor ve yarın akşam çekilecek Şampiyonlar Ligi kurasını değerlendirdi.

Lige iyi başlamanın önemli olduğunu belirten genç file bekçisi Yavuz Özkan, bu başarının devamını Sivas'ta getireceklerini söyledi. Yavuz, iyi çalıştıklarını ve karşılığını en iyi şekilde aldıklarını belirtti. Genç kaleci kendi performansı ile ilgili ise şunları söyledi:

"En az forma giyecek insanlardan biri benim. Önümde iyi bir kaleci var. Geçen sene şampiyon olmamızda İvankov'un katkısı çok büyük. Onun arkasında durmak beni gocundurmuyor. Onun bana kattığı çok şey var. Aramızda iyi bir ağabey kardeş ilişkisi var." Yavuz yarın akşam Monaco'da çekilecek Şampiyonlar Ligi kurasıyla ilgili ise, "Heyecanım yok. Sonuçta biz de büyük takım onlar da büyük takım. Onlar kendilerini dünyada ispatlamış takımlar. Biz de böyle bir şans yakaladık. İnşallah en kolay grup bize denk gelir" dedi.

Ligin ilk iki haftasını galibiyetlerle kapatmanın güzel olduğunu belirten Rumen futbolcu Kirita, önlerinde Sivasspor maçı olduğunu, yine 3 puanı düşündüklerini söyledi. Şampiyonlar Ligi'ne de değinen Kirita, "İnşallah kolay grup çıkar. Ama ben söylüyorum Avrupa futbolu kolay değil. Bu takımlar her zaman oynuyor biz ilk. O zaman biz ne çok stresli ne de çok rahat olmalıyız. Rakip önemli değil. Tüm takımlar çok zor. Hiç kolay değil. Taraftar Real Madrid istiyorsa eğer, o zaman ben de onları istiyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title