Haberler

Bursasporlu Ali Akman yıldızını parlatıyor

Güncelleme:

Bursaspor'a, Balıkesirspor karşısında attığı goller ve asistiyle galibiyeti getiren isim olan 18 yaşındaki Ali Akman, bu sezon performansıyla öne çıkıyor. Kariyerinde 170 maçı geride bırakan genç yetenek, 139 gole ulaştı.

TFF 1'inci Lig ekiplerinden Bursaspor'un genç yeteneği Ali Akman, attığı goller ile takımının hücum yükünü sırtlıyor.

Altyapısından yetiştiği yeşil beyazlı kulübün, bu sezon istikrarlı oyuncularından biri haline gelen 18 yaşındaki santrfor, dün Balıkesirspor'a karşı oynanan ve Bursaspor'un 3-1'lik üstünlüğü ile sona eren mücadelede iki gol kaydederken, bir de asist gerçekleştirdi. Ligin geride kalan 5 haftasında da, tüm maçlara ilk 11'de başlayan genç oyuncu, böylelikle sezon performansını da 4 gol ve bir asiste çıkardı.

Bursaspor'un tüm yaş gruplarında forma giymesinin yanı sıra, U19 Milli Takımı ile de ay yıldızlı formayı terleten Ali Akman, kariyerinde de attığı goller ile ön planda yer alıyor. Kulüp ve milli takım kariyeri boyunca 170 maçı geride bırakan genç yetenek, bu mücadelelerde 139 kez gol sevinci yaşadı. 36 kez Milli forma ile mücadele veren Akman; kariyerindeki gollerinin 20'sini de ay yıldızlı forma altında gerçekleştirdi.

Bu sezon 411 dakika sahada kalarak, takımın en fazla forma şansı bulan 6'ncı oyuncusu olan Ali Akman, geçtiğimiz sezon TFF 1'inci Lig'de 450 dakika süre almış ve iki gol, bir asist ile performans göstermişti.

Kulüp Kariyeri;

U21 Ligi: 6 Maç, 2 Gol

Türkiye Kupası: 4 Maç, 2 Gol

TFF 1. Lig: 26 Maç, 6 Gol

Elit Akademi Ligi U19: 5 Maç, 3 Gol

Elit Akademi Ligi U17: 11 Maç, 16 Gol

Elit Akademi Ligi U16 Türkiye Finalleri: 4 Maç, 3 Gol

Elit Akademi Ligi U16: 22 Maç, 19 Gol

Akademi Ligi U15: 24 Maç, 27 Gol

Akademi Ligi U14 Türkiye Finalleri: 5 Maç, 4 Gol

Akademi Ligi U14: 27 Maç, 37 Gol

Milli Takım Kariyeri;

U18 Milli Takımı: 8 Maç, 6 Gol

U17 Milli Takımı: 14 Maç, 6 Gol

U16 Milli Takımı: 10 Maç, 6 Gol

U15 Milli Takımı: 4 Maç, 2 Gol


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Balıkesirspor Bursaspor Ali Akman Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title