Haberler

Bursasporankaragücü Maçının Ardından

Bursaspor Teknik Direktörü Sağlam: "Bize Yakışmadı"

BURSASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ SAĞLAM: "BİZE YAKIŞMADI"

ANKARAGÜCÜ TEKNİK DİREKTÖRÜ BAKKAL: "GALİBİYETİ KAÇIRDIK"

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Ankaragücü beraberliğini değerlendirdi.

Sağlam, "İyi bir takıma karşı oynadık. Önemli oyuncuları var. Kadro kalitesi olarak Türkiye'deki 3-4 takımından birisi. İlk 45 dakikayı heba ettik. Hiçbirşey yapmadan bitirdik. İkinci yarı 2 oyuncu değişikliği ile oyuna başladık. Miller ve Altidore ile 2 net pozisyon yakaladık ama uğraşımız maçı kazanmaya yetmedi. Taraftarlarımıza sonra da futbolseverlerden özür diliyorum. Böyle sıkıcı, pozisyon açısından kısır karşılaşma izlettirmeye hakkımız yok. Şampiyonluk yarışında çok geriye düştük. Futbolda herşey olabilir mantığıyla hareket ederek, Fenerbahçe maçını kazanıp biraz olsun umudumuzu yeşertmek için mücadele etmemiz lazım. Geçtiğimiz sezonki şampiyonluktan sonra, bu sezon yarışı kovalamak çok güzel ama, önümüzdeki yıllarda bu üçüncülükler bir Anadolu takımı için değerli olacak. Şampiyonluk yolunda şansımız azaldı ama bundan sonraki dönemde en kötü ihtimalle yerimizi korumamız lazım. Bugün ortaya şampiyonluk mücadelesi veren takım adına kötü bir performans oldu ve bize yakışmadı. Kötü günlerden birisini yaşadık" dedi.

ÖMER ERDOĞAN: "ÇOK DA İYİ OYNAMADIK"

Bursaspor'un deneyimli kaptanı Ömer Erdoğan ise, "Maçın ilk yarısında Ankaragücü bizden üstün oynadı. Kendi hatalarımızdan pozisyon verdik. Bir türlü oyunu kontrol edemedik. İkinci yarı daha istekliydik. Ofansif ağırlıklı oynadık. Maça bakılırsa iki takım da 1 puanı haketti. Hocamızın 100'üncü maçında, galip gelmek için çok nedenimiz vardı ama başaramadık. Bundan sonraki dönemde Fenerbahçe maçına hazırlanacağız.Birkaç haftadır kart sınırında oynuyordum. Bu maça denk geldi. Fenerbahçe maçında takımla birlikte olmak isterdim ama tribünden destekleyeceğim. Hakemi eleştirmek istemiyorum. Bizim görevimiz değil ama çok küçük faulleri çalarak bizim avantajlı pozisyonlarımızı kaybettirdi. maçı geri çeviremeyiz. Çok da iyi oynamadık" diye konuştu.

Bursaspor'un genç orta sahası Bekir Ozan ise şunları söyledi:

"İlk yarı istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. İkinci yarı topun kontrolü bizdeydi. Golü bulabilseydik maç daha farklı yere gelebilirdi. Çok önemli 2 puan kaybı var. Artık çok da söylenecek bir şey yok. Arayı en iyi şekilde değerlendirip Fenerbahçe maçından Bursa'ya galibiyetle dönmek istiyoruz."

ANKARAGÜCÜ TEKNİK DİREKTÖRÜ MESUT BAKKAL: "GALİBİYETİ KAÇIRDIK"

Ankaragücü Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise, "Özellikle iki takımı da kutluyorum. Maçın ilk devresinde çok dengeli oynadığımız bir oyun var. Geriden oyunu kurup da atağa çıktıklarında biliyorduk. Özellikle önde başlamalarına müsaade etmedik. Bizim açımızdan keyifli bir maç oldu. Başarılı bir hoca ve başarılı bir takım. Yakışıyorlar. Belki pozisyon az oldu ama kendi açımızdan oyun disiplini, maçı kazanma coşkusunun iyi olduğunu düşünüyorum. Yenilmeden devam ediyoruz. Galibiyeti kaçırdık. Biraz daha dikkatli olsaydık. Önemli olan keyifli bir maç oldu. Sahadaki mücadele kardeşçe değildi güzel bir mücadele oldu" dedi.

BEDNAR: "MAÇIN HAKKI BERABERLİKTİ"

Ankaragücü'nün yetenekli futbolcusu Bednar karşılaşmayı değerlendirdi. Bednar, "Zor bir mücadeleydi. 70 dakika boyunca pres yaptık. Bursaspor'u baskı altına aldık. Son 20 dakika onlar üstünlük sağladı. maçın hakkı beraberlikti. Bizim en kötü 1 puanı hakettiğimizi düşünüyorum" dedi. Ankaragücülu futbolcu Mehmet, "Bizi dostça karşılayan bursaspor taraftarına teşekkür ediyorum. sahada elimizden geleni yaptık. Tek eksiğimiz goldü. 1 puanla ayrıldığımız için mutluyuz. Diğer maçlarda da tek eksiğimiz golü atıp 3 puanla ayrılmak istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title