Haberler

Bursaspor Yönetiminden Vefa Örneği

Bursaspor Yönetiminden Vefa Örneği

BURSASPOR YÖNETİMİNDEN VEFA ÖRNEĞİ

Bursaspor'un kurulduğu 1963 yılından bu yana görev almış, hayatta olan başkan ve yönetim kurulu üyeleri 'Yönetimler toplanıyor' adı altında düzenlenen gecede bir araya geldi. Bursa Almira Otel'de düzenlenen gecede mevcut yönetim başta olmak üzere hayatta olan tüm başkan ve yöneticiler ile teknik heyet ve futbolcular da yer aldı.

Bursaspor yönetim kurulu, yeşil beyazlı kulübün kuruluşundan bu yana görev yapmış başkan ve yönetim kurulu üyelerini düzenlediği gecede bir araya getirdi. Bursa Almira Otel'de düzenlenen gecenin açılış konuşmasını yapan başkan İbrahim Yazıcı, çok heyecanlandığını belirterek, "Bu kadar güzel tablo karşısında heyecanlanmamak mümkün değil. Şu anda Türk futbol tarihinin en büyük yönetim kurulu toplantısı yapılıyor. 1963 yılından beri tüm başkan ve yönetimlerin bu çatı altında bulunmasının benim için tarifi şudur, Bursaspor'un sırtı yere gelmez" dedi.

"CAMİA OLMANIN BİRİNCİ KOŞULU"

"Camia olmanın birinci koşulu herkesin birbirini anlaması ve kucaklamasıdır" diyen Başkan Yazıcı, "Biz yönetimler toplanıyor adını verdiğimiz bu geceyi şampiyonluktan evvel organize etmeyi düşündüğümüzde, 'Bursaspor 48 yaşına kolay gelmedi, yarım asırdır dimdik ayakta duruyorsa, büyük bir kulüp haline geldiyse bunda emeği katkısı olan herkese teşekkür borcumuz var" dedik" diye konuştu.

BURSASPOR'UN BÜYÜK OLMASI İÇİN ÇABALADI"

Bütün başkanların ve yönetim kurullarının kendi dönemlerinde bir çok şelden feragat ederek Bursaspor'a katkı koyduğunu altını çizen Yazıcı şunları söyledi:

"Bu ailenin bir ferdi olmak beni son derece heyecanlandırıyor. Burada bulunan bütün başkanlar ve yönetim kurulu üyeleri kendi dönemlerinde bir çok şeyden feragat ederek Bursaspor'un büyük olması için çabaladı. Onlara çok teşekkür ediyorum. Bazen kırgınlıklar küskünlükler oldu. İnsanın olduğu yerde bunlar olabilir ama önemli olan bunları geride bırakarak daha fazla kenetlenmektir. Bunu kendimiz için değil, Bursaspor için yapmak zorundayız. Bu gecede bunu ilk adımıdır. Vereceğimiz plaketler onurunuz olacaktır ve kulübe yaptığınız emekler hiçbir zaman unutulmayacaktır."

Başkan İbrahim Yazıcı'nın konuşmasının ardından barkovizyon gösterisi ile Bursaspor'un geçmişinden bugününe görüntüler aktarıldı. Gösterinin ardından tüm başkanlar, yönetim kurulu üyeleri ve basın mensuplarına anı plaketleri verilerek onur gecesi sonlandırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title