Haberler

Bursaspor Yönetiminden Futbolculara Moral Yemeği

Bursaspor'da yönetici ve futbolcular hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları Vestel Manisaspor maçı öncesi moral yemeğinde biraraya geldiler.

Cengizler Restaurant'ta düzenlenen yemeğe Bursaspor Kulübü 2. Başkanı Osman Çelik, Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular katıldı. Yemekte futbolculara seslenen 2. Başkan Osman Çelik, "Yönetici arkadaşlarımızla birlikte 3 seneliğine göreve geldik. Bursaspor'u sırtlandık bu ekiple birlikte Bursaspor'u hakkettiği yere taşıyacağız. Hep birlikte olduğumuz süre içerisinde aşamayacağımız engelin olmadığını düşünüyorum. İnanıyorum ki önümüzdeki yıllarda Bursaspor'u layık olduğu yere getireceğiz. Yeter ki buna inanalım, yeter ki birbirimize güvenelim. Yeter ki Bursaspor'un formasını giydiğinizi, Bursaspor'un büyük bir kulüp olduğunu, bizlerde büyük bir kulüpte yöneticilik yaptığımızın bilincinde olalım. Hiç kimse moralini bozmasın biz futbolcu kardeşlerimize güveniyoruz. Önümüzdeki Vestel Manisaspor maçı ve diğer maçları kazanıp ligi hakkettiğimiz yerde bitireceğimizi ve önümüzdeki seneye çok iyi hazırlanacağımıza inanıyorum" dedi.

"BURSASPOR DÜŞME SIKINTISINI EN AZ YAŞAYAN TAKIM" Bursaspor'un düşme sıkıntısını en az yaşayan takım olduğunu ifade eden Dış İlişkiler Sorumlusu Lütfü Türkkan, "Bursaspor geçen seneki sıkıntılardan dolayı lige biraz sıkıntılı başladı, ama düzelme yolunda çok hızlı adım atıyor. Bunun bizim dışımızda herkes farkında. Herkes Bursaspor'un önümüzdeki senelerde çok iyi işler yapacağına en az bizim kadar inanıyor. Bugün fikstüre baktığımızda düşme sıkıntısını en yaşayan takım biziz. Bursaspor'un böyle bir sıkıntısı yok. Ama Bursa şehrinin ve Bursaspor taraftarının başarıya hasreti var. Bu haftaki maçın özelliği o. Sadece ve sadece Bursa şehrinin morale ihtiyacı var, bu morali de verecek olan futbolcu kardeşlerimizdir" diye konuştu.

(RFK-MFS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title