Haberler

Bursaspor Yoğun Yağış Altında Çalıştı

Bursaspor yoğun yağış altında çalıştıGürkan DURAL BURSA, (DHA) - Bursaspor, Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına yoğun yağış altında başlarken, Pablo Martin Batalla kasığındaki sakatlık nedeniyle 2 gün takımdan ayrı kalacak.

Bursaspor yoğun yağış altında çalıştı

Gürkan DURAL BURSA, (DHA) - Bursaspor, Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına yoğun yağış altında başlarken, Pablo Martin Batalla kasığındaki sakatlık nedeniyle 2 gün takımdan ayrı kalacak.

Süper Lig'in 13'üncü haftasında 26 Kasım Pazar günü sahasında Kardemir Karabükspor'u ağırlayacak olan Bursaspor, bir günlük iznin ardından bu maçın hazırlıklarına yoğun yağış altında başladı. Özlüce Tesisleri'nde akşam saatlerinde gerçekleştirilen antrenman düz koşu ile başlarken, farklı istasyonlarda kontrol pas çalışması yapan yeşil-beyazlı oyuncular, daha sonra minyatür kalelerde çift kale maç yaptı.

Yeşil-beyazlı ekipte Pablo Martin Batalla, Göztepe maçı sonrasında kasığındaki hafif zorlanma nedeniyle antrenmana katılmazken, yıldız oyuncunun 2 gün takımdan ayrı kalacağı öğrenildi. Avustralya Milli Takımı'ndan geçtiğimiz hafta dönen ve akabinde gribal enfeksiyon geçiren Aziz Behich de antrenmanda yer almazken, Jires Kembo takıma yarın dahil olacak.

Antrenmanın ilk bölümündeki düz koşunun ardından bir grup oyuncu ise çalışmadan ayrıldı. Emre Taşdemir ve Onur Atasayar tedavilerine devam edilmesi için takımdan ayrılırken, Göztepe maçında 90 dakika forma giyen Ertuğrul Ersoy, Barış Yardımcı, William Ekong ve Bogdan Stancu günü düz koşu ile tamamladı. Göztepe maçında forma giyen oyunculardan kaleci Harun Tekin, Emmanuel Badu, Cristobal Jorquera, Dzon Delarge, Sinan Bakış ve Ricardo Faty ise çift kale maçta yer aldı.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bursaspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title