Haberler

Bursaspor, Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı

Bursaspor, Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı. 2 Temmuz'a Kadar Bursa'da Hazırlıklarını Sürdürecek Bursaspor, İkinci Etap Kamp Çalışmaları İçin Kocaeli Kartepe'ye Gidecek.

Bursaspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı. 2 Temmuz'a kadar Bursa'da hazırlıklarını sürdürecek Bursaspor, ikinci etap kamp çalışmaları için Kocaeli Kartepe'ye gidecek.

Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'nde bir araya gelen Yeşil-beyazlı futbolcular, Teknik Direktör Bülent Korkmaz nezaretinde yeni sezonun ilk antrenmanını yaptı. Yaklaşık 1 saat süren antrenmanda futbolcular, düz koşu ve kültür-fizik hareketleri yaptı. Yeni transferlerden Mustafa Sarp'ın yanı sıra denenmek üzere kampa katılan Gürcü oyuncu Laşa Kebadze ve Çorluspor'dan Şamil Ünal da antrenmana katıldılar. Makedon oyuncu Sumulikoski ise sabah yapılan antrenmana katılmadı. Sumulikoski'nin akşam

saatlerinde Bursa'da olacağı açıklandı. Antrenmanda ayrıca Bursa Merinosspor'dan Volkan Şen, Selim Yörük, Samet Çetinbudak, Tarık Can Yolu, Koray Öztürk ve Ramazan Erarslan da hazır bulundu.

Öte yandan Teknik Direktör Bülent Korkmaz'ın yardımcıları teknik sorumlu Mehmet Kulaksızoğlu, kondisyoner Cengiz Demirel, antrenör Yusuf Altıntaş, bireysel performans antrenörü Utku Yörükoğlu, kaleci antrenörü Altay Dağdelen, antrenör Taner Alpak da göreve başladılar. Bursaspor, 2-20 Temmuz tarihlerinde ise Kocaeli Kartepe'de 2.etap çalışmalarına devam edecek

(İHS-MŞ-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title