Haberler

Bursaspor'un Yeni Transferi İnsua İmzayı Attı

Arjantinli Futbolcu: "bursaspor'a Faydalı Olacağım"

ARJANTİNLİ FUTBOLCU: "BURSASPOR'A FAYDALI OLACAĞIM"

Dün akşam saatlerinde Bursa'ya getirilen ve gizlice Çekirge Gönlü Ferah Otel'e yerleştirilen Arjantinli futbolcu Federuca İnsua 400 bin Euro'su peşin iki yıllığına 1 milyon 500 bin liraya Bursaspor'la anlaştı. İnsua Özlüce Tesisleri'nde taraftara açık olarak düzenlenen imza töreniyle kendisini yeşil beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

30 yaşındaki tecrübeli futbolcu dün akşamdan bugün sabahın ilk saatlerine kadar süren transfer pazarlığının ardından Bursaspor ile anlaştı. Sabah kaldığı otelden çıkarak sağlık kontrolünden geçen Arjantinli futbolcu daha sonra Bursaspor'un Özlüce Tesisleri'ne geldi. Tesislerde bulunan antrenman sahasında İnsua için imza töreni düzenlendi. Taraftara açık olarak gerçekleştirilen törende tecrübeli futbolcu kendisini yeşil beyazlı renklere bağlayan 2 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

İmza töreninde konuşma yapan İnsua, "Büyük bir kulübe geldiğimden emindim. Karşılamada da yüzde yüz emin oldum. Bana imzayı attıran yönetime, burada toplanan taraftarlara çok teşekkürler. Yurt dışına dördüncü kez çıkışım. Futbolu burada bırakacağıma inanıyorum. Formam için ve daha çok da cumartesi ve pazar bütün hafta çalışıp da bir miktar para biriktirip maça gelen ve Bursaspor' iyi bir sonuçla görmek isteyen seyircilerimize söz veriyorum ki her şeyimle Bursaspor'a faydalı olacağım. Takım arakadaşlarımı henüz tanımıyorum ama şampiyon oldular onları tebrik ediyorum. Ben de bu şampiyonluk sayesinde buradayım. Bursaspor forması ile Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağım. Bu her futbolcunun rüyasıdır. Bana bu imkanı sunan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title