Haberler

Bursaspor'un Tranfer Gündeminde Olan İsveçli Golcü Oyuncu Runström Kafaları Karıştırdı

Bursaspor'un, Bursa'ya Davet Ettiği İsveçli Golcü Oyuncu Björn Runström'ın Gecen Sene Transfer Olduğu Premier Lig Takımlarından Fulham'da Sadece 15 Dakika Oynadığı Ortaya Çıktı.

Bursa spor'un, Bursa'ya davet ettiği İsveçli golcü oyuncu Björn Runström'ın gecen sene transfer olduğu Premier Lig takımlarından Fulham'da sadece 15 dakika oynadığı ortaya çıktı.

Björn Runström'ın bir kaç sene önce formasını giydiği İsveç'in Hammarby takımından arkadaşı olan Türk oyuncu Ahmet Özdemirok, Bursa spor'un transfer gündeminde olan ve Bursa'ya giden golcü oyuncu Björn Runström'un Bursa spor'da iki, üç maçtan fazla oynayamayacağını söyledi. Ahmet Özdemirok, İsveç'te Runström'dan daha kaliteli Türk oyuncularının bulunduğunu belirterek, İsveç'te lig maçlarının yazın oynamasından dolayı Türk kulüplerinin fazla ilgi göstermediklerini ifade etti.

Öte yandan, İsveç'in hiç bir takımında transfer teklifi almadığı öğrenilen Runström, İsveç spor gazetesi Sportbladet'e yaptığı açıklamada, Bursaspor'un daveti üzerine Bursa'ya gittiğini, Bursa şehrini ve Bursaspor tesislerini çok beğendiği anlattı. Golcü oyuncu, transferinin bir kaç gün içerisinde netlik kazanacağını da sözlerine ekledi.

(MA-MFS-MFS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title