Haberler

Bursaspor'un Konuğu Galatasaray

SÜPER Ligin 29'uncu haftasında Bursaspor, yarın sahasında Galatasaray'ı konuk edecek.

SÜPER Ligin 29'uncu haftasında Bursaspor, yarın sahasında Galatasaray'ı konuk edecek.

Ligin ikinci yarısında istikrarı yakalayamayan ve aldığı sonuçlarla hayal kırıklığı yaratan, Bursaspor, ilk dört içerisinde kalmak isteyen Galatasaray ile Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Bursaspor, ligdeki kötü gidişini durdurmak ve tehlikeli bölgeden uzaklaşmak için, Galatasaray'ı yenmek istiyor. Ancak deplasmanda Akhisar Belediyespor'dan 5 gol yiyen yeşil beyazlıların nasıl bir mücadele ortaya koyacağı merak uyandırıyor.

HAKEM HALİS ÖZKAHYA

Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak olan karşılaşmayı Halis Özkahya yönetecek. Özkahya'nın yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Süleyman Özay yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Serkan Tokat. Halis Özkahya bugüne kadar Bursaspor'un 17 maçında görev yaptı. Yeşil beyazlılar bu maçlarda 8 galibiyet,3 beraberlik, 6 yenilgi aldı. Özkahya en son Bursaspor'un İstanbul'da 1-0 kaybedilen Medipol Başakşehir maçını yönetmişti.

ÜSTÜNLÜK GALATASARAY'DA

Bursaspor ile Galatasaray Spor Toto Süper Lig'de yarın 96'ıncı Kez karşılaşacak. Bu maçlarda Galatasaray 48, Bursaspor ise 22 kez kazanırken, 25 maç beraberlikle sonuçlandı. Bursa'da oynanan 58 maçta yeşil beyazlılar 22 galibiyet, 22 beraberlik alırken 14 kez yenildi. İki takım arasında ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan maçı Galatasaray 3-1 kazanmıştı.

BURSASPOR'DA 2 EKSİK VAR

Bursaspor'da Galatasaray maçı öncesinde cezalı futbolcu bulunmuyor. Yeşil beyazlılarda sezonu kapatan Serdar Kurtuluş ile Furkan Özçal takımdaki yerlerini alamayacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Halis Özkahya Galatasaray Bursaspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title