Haberler

Bursaspor'un Bir Sezonu İşte Böyle Geçti

Spor Toto Süper Lig'de 2013-2014 sezonunu 46 puanla tamamlayan Bursaspor, son 6 yılın en kötü performansını sergiledi.

Spor Toto Süper Lig'de 2013-2014 sezonunu 46 puanla tamamlayan Bursaspor, son 6 yılın en kötü performansını sergiledi.

Yeşil-beyazlılar, 2013-2014 sezonunun 34 haftalık periyodunda 12 galibiyet, 10 beraberlik ve 12 mağlubiyet elde etti. Timsah, topladığı 46 puan ile ligi 8. sırada bitirdi. İbrahim Yazıcı'nın vefatının ardından yeni sezona başlanan yeni yönetim, Hikmet Karaman ve Chrisoph Daum'un takımdan gönderilişi ve Pablo Batalla'nın takımdan ayrılışı gibi bir çok olay yaşandı. Yeşil-beyazlıların bu sezon öne çıkan başlıkları ise şöyle:

18 Haziran 2013

KÖRÜNSTÜN BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

Bursaspor'da Başkan İbrahim Yazıcı'nın vefatı sebebiyle yapılan 49. Genel Kurul Toplantısı'nda Erkan Körüstan başkanlığa seçildi. Hayri Yazıcı, İlhan Uslu, Mesut Mestan, Erkan Körüstan ve Muzaffer Önadım'ın başkanlık için yarıştığı Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda yeşil-beyazlı kulübün 24. başkanı 791 oy alan Erkan Körüstan oldu. 10 sandıkta toplam 2128 üyenin oy kullandığı Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda 8 oy da geçersiz sayıldı.

08 AĞUSTOS 2013

BURSASPOR AVRUPA'YA VEDA ETTİ

Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turu rövanş karşılaşmasında sahasında Sırp temsilcisi Vojvodina'ya 2-2'nin rövanşında sahasında 3-0 mağlup olarak Avrupa'ya veda etti.

09 AĞUSTOS 2013

BURSASPOR KARAMANLA YOLLARINI AYIRDI

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turu rövanş karşılaşmasında Bursa Atatürk Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Sırp temsilcisi Vojvodina'ya farklı mağlup olan yeşil-beyazlılarda, fatura Teknik Direktör Hikmet Karaman'a kesildi. Yeşil-beyazlı yönetim gerçekleştirdiği toplantı neticesinde tecrübeli teknik adam ile yollarını ayırdı.

11 AĞUSTOS 2013

BURSASPOR DAUM İLE ANLAŞTI

Bursaspor'da yönetim, Hikmet Karaman'ın görevine son vermesinin ardından Christoph Daum ile İspanya'da bir araya geldi ve 2 yıllığına anlaştıklarını açıkladı.

22 KASIM 2013

BATALLA'NIN OLAYLI ŞEKİLDE BURSASPOR'DAN AYRILMAK İSTEMESİ

Bursaspor'un şampiyonluğunda büyük emeği olan ve 3 sezondur takımı sırtlayan Pablo Martin Batalla, Teknik Direktör Cristoph Daum ile anlaşamadığını, kulüpte mutsuz olduğunu belirterek, menajeri aracılığıyla ayrılmak istediğini bildirdi. Batalla, bu gerekçe ile Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında oynanan Kasımpaşa maçına çıkmadı ve kadro dışı bırakıldı.

19 ŞUBAT 2014

BATALLA'NIN ÇİN KULÜBÜNE İMZA ATMASI

Bursaspor'dan ayrılan Arjantinli futbolcusu Pablo Martin Batalla prensip anlaşmasına vardığı Çin Beijing Guoan kulübü ile 3 yıllık resmi sözleşmeye imza attı. 3.5 milyon Euro karşılığında Çin kulübünün yolunu tutan yıldız futbolcu, yeni takımında 17 numaralı forması ile poz verdi.

25 MART 2014

DAUM İLE YOLLAR AYRILDI


Sezon başında UEFA Avrupa Ligi'nde Vojvodina'ya elenen yeşil-beyazlılarda Hikmet Karaman'ın görevine son verilip, Alman teknik adam Daum'la anlaşılmıştı. Yeşil-beyazlı ekibin başında ligde 26 müsabakaya çıkan Daum, 9 galibiyet, 10 mağlubiyet ve 7 beraberlik ile 34 puan toplamayı başardı. Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 8 karşılaşmaya çıkan tecrübeli teknik direktör, 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. İstenilen başarıların elde edilememesinin ardından yeşil-beyazlılarda Alman hoca ile yollar ayrıldı.

25 MART 2014

ELVİR BALİÇ İLE GÖRÜŞMELERE BAŞLANDI İRFAN BUZ TAKIMIN BAŞINA GEÇTİ


Alman teknik direktör Christoph Daum ile yollarını ayıran Bursaspor, teknik direktörlük görevi için eski futbolcusu Elvir Baliç ile görüşmelere başlandığını açıkladı. Galatasaray ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final maçında alınan 2-2'lik beraberliğin ardından yeşil-beyazlı yönetim Baliç'ten vazgeçti ve takımı İrfan Buz'a emanet etti.

07 NİSAN 2014

KÖRÜSTAN KONGRE KARARI ALDI


Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan, 16-23 Mayıs tarihlerinde yapılmak üzere kongre kararı aldıklarını açıkladı. Kulübün resmi televizyonuna konuşan Körüstan, "Yönetici arkadaşlarımızdan itiraz edenlerde oldu. Bursaspor'un selameti açısından ihtiyacımız var dedim. Sürekli bir protesto vardı ve bunun önlenmesi için kongre kararı verdik. Eğer aday olacaksak, kongre üyelerine 'biz böyle davranacağız. Bunu kabul edersiniz seçersiniz' diyeceğiz. Hafta sonları salonlar dolu oluyor diye hafta içi bir karar aldık" dedi.

17 MAYIS 2014

LİG SONU VE SON 6 YILIN EN KÖTÜ BURSASPOR'U


Sıkıntılı bir sezon geçiren yeşil-beyazlılar, ligin sona ermesiyle birlikte son 6 yılın en başarısız dönemini yaşadı. Sezon başından bu yana bir türlü istikrarı yakalayamayan ve 3 teknik direktör değiştirerek ligi tamamlayan yeşil-beyazlılar, taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

17 MAYIS 2014

İRFAN BUZ'UN TAKIMDAN AYRILIŞI


Bursaspor, ligin 34. haftasında alınan 3-1'lik Gaziantepspor galibiyetinin ardından Teknik Direktör İrfan Buz, yeni yönetiminin önünü açmak için istifa ettiğini açıkladı. Yeşil beyazlılarda 23 Mayıs Cuma günü yapılacak olağanüstü genel kurulun ardından yeni yönetim belli olacak. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Christoph Daum Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title