Haberler

Bursaspor'un Avusturya Kampı

Yeni sezona hazırlık çalışmalarının 2.etabını Avusturya'da sürdüren Bursaspor, akşam saatlerinde yaptığı günün ikinci antrenmanında da 90 dakika çalıştı.

Yeni sezona hazırlık çalışmalarının 2. etabını Avusturya'da sürdüren Bursaspor, akşam saatlerinde yaptığı günün ikinci antrenmanında da 90 dakika çalıştı.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde Arena Stadı'nda yapılan çalışmada, yeşil-beyazlı futbolcular, yarı sahada 6'şar kişilik 4 ayrı ekiple uzun pas çalışması yaptı. Futbolcular, antrenmanın ikinci bölümünde ise yarı sahada iki ayrı ekip halinde kanatlardan gelen ortalara gol vuruşu çalıştı. 90 dakika süren antrenman, şut idmanın ardından tamamlandı. Futbolcular antrenman sonrası kaslarını dinlendirmek için buz kovalarına girdiler.

İzinli olduğu için yeni sezon hazırlıklarına Avusturya'da katılan Şilili forvet oyuncusu Sebastian Pinto, akşam antrenmanını takımla birlikte yaptı.

Akşam antrenmanı olmasına karşın aşırı sıcak hava nedeniyle teknik kadro sık sık mola verdi.

Bursaspor'un yarın da sabah erken saatlerde kros yaparak güne başlayacağı, ardından kapalı salon ve statta birer çalışma daha yapacağı bildirildi.

Akşam antrenmanını Avusturya'nın değişik bölgelerinden gelen bir grup Türk futbol sever de izledi ve antrenman öncesi teknik direktör Sağlam ve bazı futbolcularla fotoğraf çektirdi.

-Hazırlık maçları -

Bu arada, Bursaspor'un Avusturya kampında yapacağı hazırlık maçlarının tarihleri belirlendi.

Yapılan açıklamaya göre, yeşil-beyazlılar 9 Temmuz'da CSKA Moskova, 12 Temmuz'da Lokomotif Moskova, 14 Temmuz'da Sigma Olomouc ve 16 Temmuz'da da Macaristan'ın Pecs takımıyla birer hazırlık maçı oynayacak.

Muhabir: Ali H. Yurtsever / Musa Samur

Yayıncı: Tarkan Demir - BAD TATZMANNSDORF

Kaynak: AA / Spor

Ertuğrul Sağlam Bursaspor Avusturya Moskova Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title