Haberler
Güncelleme:

Bursaspor'un altyapıdan gelen genç yetenekleri Türk futbolunda çığır açmaya hazırlanıyor

Ziraat Türkiye Kupası'nda Göztepe'yi 5-4 yenerek tur atlayan Bursaspor'da galibiyetten çok genç yıldızların performansı konuşuluyor. Yeşil-beyazlı ekibin Vakıfköy'deki altyapısından yetişen Ali Akman, Batuhan Kör, Çağatay Yılmaz ve İsmail Çokçalış gibi gençler, Türk futbolunda yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyorlar. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (4)

NAZIM GÜÇLÜ:

İNCİLER BURSA NIN GURURU

5
1
yanıtYanıtla
BRS16:

SİMARMAK YOK BİRBİRNİZE SAYGIYA SEVGİYE DEVAM ÇÜNKÜ HER ÇIKIŞIN BİR İNİŞİ VAR UNUTMAYALIM TÜRKİYE SİZİ İZLİYOR BÖYLE DEVAM EDERSE İZLENMEYE DEVAM KOLAY GELSİN HERKESE:)))

5
0
yanıtYanıtla
AA:

1-1 BİTEN BURSA GS MAÇININ TARİHİ YANLIŞ YAZILMIŞ,

1
0
yanıtYanıtla
16Spor:

Aslında Türkiyede bir futbol ekolü varsa bence bir Bursasporumuzun altyapısı, iki Trabzonsporun alt yapısı, ki bu takımlar her zaman süreklilik arz eder, saman alevi gibi parlayıp söne bjk nin metin ali feyyazlı takımı, birde gs nin uefa kupası zamanı alt yapları iyiydi, demek ki alt yapıya bütün yarışmacı takımlar değer vermeli ve federasyon alacağı kararla ilk 11 maçlarına enaz 3 alt yapı yada 20 yaş altı türk oyuncu oynatma kuralı getirmelidir.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title