Haberler

Bursaspor'un Acı Günü

Bursa'da Önceki Gün Vefat Eden Bursaspor Kulubü'nün Masörü Cevattin Doğanay (37) Toprağa Verildi. Genç Masörün Cenazesinde Eski ve Yeni Bursasporlu Futbolcularla, Yöneticiler ve Sevenleri Buluştu.

Bursa'da önceki gün vefat eden Bursaspor Kulubü'nün masörü Cevattin Doğanay (37) toprağa verildi. Genç masörün cenazesinde eski ve yeni Bursasporlu futbolcularla, yöneticiler ve sevenleri buluştu.

Böbreklerindeki ağrı sebebiyle hastaneye kaldırılan ve akut üremi teşhisi konularak ameliyata alınan Cevattin Doğanay, bütün müdahalelere rağmen kurtarılamamış ve hayatını kaybetmişti. Doğanay'ın Devlet Hastanesi'nden alınan cenazesi, Görükle Göçmen Konutları Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenazeye Bursaspor'un eski futbolcuları Okan Yılmaz, Mehmet Al ile kaptan Egemen, İsmail Güldüren, İbrahim Dağaşan, Volkan, Ömer Çatkıç ile teknik kadro ve

yöneticiler katıldı.

Yeşil-beyazlı kulüp tarafından yapılan açıklamada, "Kulübümüzün güler yüzlü masörüne Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz" denildi.

(EV-MŞ-MFS-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title