Haberler

Bursaspor- Twente Maçının Ardından

Güncelleme:

Twente Teknik Direktörü Steve McClaren, 3-1 yenildikleri Bursaspor karşılaşmasına ilişkin olarak, "2- 1'lik skora razıydık ama durum 3-1 olunca bütün iş değişti" dedi.

Twente Teknik Direktörü Steve McClaren, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında 3-1 yenildikleri Bursaspor karşılaşmasına ilişkin olarak, "2-1'lik skora razıydık ama durum 3-1 olunca bütün iş değişti. Bütün avantajı kaçırdık" dedi.

McClaren, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Bursaspor'un iyi bir takım olduğunu, rakibe topu fazla verdiklerini, zaman zaman topu aldıklarında da iyi işler yaptıklarını söyledi.

Maçta 1-0 öne geçtiklerini anımsatan McClaren, "Öne geçmemiz iyi oldu ama skoru tutamadık. 2-1'lik skora razıydık ama durum 3-1 olunca bütün iş değişti. Bütün avantajı kaçırdık. Hollanda'da 2-0'lık bir skor imkansız değil. Ona bakacağız, ona çalışacağız" diye konuştu.

McClaren, bir gazetecinin, "Atmosferi nasıl buldunuz. Dünkü toplantıda

'seyircinin sesini kısacağız' demiştiniz" anımsatması üzerine, "İlk 15 dakika seyirciden fazla etkilenmedik" değerlendirmesinde bulundu.

Tur şansının sorulması üzerine McClaren, "Bursaspor'un avantajı var. Maç 1-0 bitseydi bizim için daha iyi olurdu. Futbolda her şey olabilir, yüzde 100'e yer yok. Hollanda'daki maçta ilk golü atarsak büyük bir avantajımızın olacağını düşünüyorum" yanıtını verdi.

Muhabir: Vedat Yücebaş / Buğra Ersavaş

Yayıncı: Tarkan Demir - BURSA

Kaynak: AA / Yerel

Bursaspor Hollanda Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title