Haberler

Bursaspor Topbaşı Yaptı

Bursaspor, 2014-2015 sezonu hazırlıklarına yaklaşık 1,5 aylık iznin ardından Özlüce Tesisleri’nde başladı.

Bursaspor, 2014-2015 sezonu hazırlıklarına yaklaşık 1,5 aylık iznin ardından Özlüce Tesisleri'nde başladı.

Bursaspor, 1,5 aylık aranın ardından Özlüce Tesisleri'nde topbaşı yaptı. Antrenman öncesi oyuncular ve teknik heyet fotoğraf çekinirken, antrenman da yaklaşık 1 saat sürdü. Antrenman öncesi saha ortasında futbolcularla toplantı yapan Şenol Güneş, yeni transferler Bakaye Traore, Emre Taşdemir ve Aydın Karabulut'u oyunculara tanıttı. Ardından yürüyüş ile başlayan antrenman hafif tempolu ısınma koşuları ile devam etti. Teknik direktör Güneş ve yardımcılarının da futbolculara eşlik ettiği görüldü.

TİMSAH 26 FUTBOLCUYLA ÇALIŞTI

Özlüce Tesisleri'nde yapılan antrenmanda yeşil-beyazlılar 26 futbolcu ile çalıştı. Fernando Belluschi ve Fernandao izinli olduğu için antrenmana katılmadı. Bu iki futbolcunun yarın Bursa'ya gelerek çalışmalara başlayacağı öğrenildi. Ayrıca hafif sakatlığı bulunan Fransız kaleci Sebastian Frey salonda çalışmalarını sürdürürken, Nijeryalı futbolcu Taye Taiwo'nun Bursa'ya dönmeyeceği ifade edildi.

YENİ TRANSFERLER İLK ANTRENMANINA ÇIKTI

Bursaspor'un geçtiğimiz sezon Kayseri Erciyesspor'da kiralık olarak forma giyen ve İtalya'nın Milan takımından renklerine bağladığı Traore, Ankaragücü'nden transfer edilen Emre Taşdemir ve Sivasspor'dan takıma katılan Aydın Karabulut yeşil-beyazlı takımda ilk antrenmanına çıktı. Ayrıca altyapıdan bu sene takıma 5 futbolcu dahil edildi. Genç futbolcular Mehmet Zeki Çelik, Ertuğrul Ersoy, Süheyl Çetin, Muhammet Şengezer ve Oğulcan Şahin antrenmanda yer aldı.

9 FUTBOLCU ANTRENMANA KATILMADI

Öte yandan Frey, Fernandao, Taiwo ve Belluschi dışında Oğuzhan Aynaoğlu, Colin Kazım, Taşkın Çalış, Pinto ve Bekir Sevgi antrenmanda yer almadı. Bu 5 futbolcunun bundan sonra çalışmalarına Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde devam edeceği vurgulandı.

Yeşil-beyazlılar yarın sabah ve akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla çalışmalarına devam edecek. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Özlüce Tesisleri Emre Taşdemir Şenol Güneş Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title