Haberler

Bursaspor Taraftarlarının Yeni Stadyum İsteği

Bursaspor'un ateşli taraftar grubu Teksas'ın liderlerinden Darko lakaplı Recep Kurtuluş, taraftarların başlattığı yeni stadyum projesine destek verdiklerini belirterek kentin dinamiklerini göreve çağırdı.

Teksas'lı Bursasporlular Derneği olarak, bursasporum.com ekibinin başlatmış olduğunu yeni stat projesinin özlenen bir proje olduğunu dile getiren Kurtuluş, "Bütün Bursasporluların desteklediği ve özlemle beklediği projenin hayata geçirilmesi en büyük dileğimiz. Kent birlikteliklerinin bu olaya duyarsız kalmasını istemiyoruz. Yıllardır içimizdeki stadyum hasretine son vermek için Büyükşehir Belediye Başkanımız Hikmet Şahin ve Kulüp Başkanımız İbrahim Yazıcı'nın daha gayretli olmasını istiyoruz. Bu ülkenin

en etkili ve cefakar taraftar grubuna yeni stat yakışır. Yalnız biz bu stadyumun yerinde kalmasını istiyoruz. Bizi evimizden ayırmasınlar. Bizler bu stadyumla bütünleştik. Bursasporlu olmayı, dostluğu kardeşliği burada öğrendik. Stadyumun en son teknolojilerle donatılarak, yeniden ve yerinde yapılmasını istiyoruz" dedi.

(RF-MFS-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title