Haberler

Bursaspor Taraftarları, Galibiyete İnanıyor

Bursaspor'un Yarın Kendi Sahasında Oynayacağı Zorlu Beşiktaş Maçı Öncesi Yapılan Bir Ankette Yeşil-beyazlı Taraftarların Yüzde 65'i Takımlarının Karşılaşmadan 3 Puanla Ayrılacağını Söyledi.

Bursaspor'un yarın kendi sahasında oynayacağı zorlu Beşiktaş maçı öncesi yapılan bir ankette Yeşil-beyazlı taraftarların yüzde 65'i takımlarının karşılaşmadan 3 puanla ayrılacağını söyledi.

Bursaspor'un resmi internet sitesinde 25 bin 650 kişinin katıldığı ankette, taraftarların yüzde 65'i, 'maçtan 3 puanla ayrılırız' derken, yüzde 31'i ise 'kaybederiz' değerlendirmesinde bulundu. Taraftarların yüzde 5'i ise maçın beraberlik ile sona ereceği tahmininde bulundu.

Bursaspor'dan yapılan yazılı açıklamada, alınacak yoğun güvenlik önlemleri sebebiyle taraftarların biletsiz çocuklarını yanlarında getirmemeleri istendi.

Öte yandan yarınki maç öncesinde bir tekstil firması taraftarlara ücretsiz yeşil beyaz atkı dağıtacak. Bursaspor yönetimi ise taraftarların yarınki maçta yeşil beyaz tişört ve forma giymelerini rica etti.

(İHS-İY-MEF-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title