Haberler

Bursaspor Taraftarına Vize Yok

Adana İl Spor Güvenlik Kurulu, Beşiktaş'ın Cezası Sebebiyle Adana'da Oynanacak Olan Bursaspor Karşılaşmasına Yeşil-beyazlı Taraftarların Alınmamasına Karar Verdi.

Adana İl Spor Güvenlik Kurulu, Beşiktaş'ın cezası sebebiyle Adana'da oynanacak olan Bursaspor karşılaşmasına yeşil-beyazlı taraftarların alınmamasına karar verdi. Bursaspor Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yazıcı, bu karşılaşmanın ömür boyu sürecek husumete son verilmesi için büyük bir şans olduğunu, ancak bunun kaybedildiğini belirterek, "Bu karar iki kulüp taraftarları arasındaki barışa engel olmuştur" dedi.

Turkcell Süper Lig'in 32. haftasında Adana 5 Ocak Stadı'nda oynanacak Beşiktaş-Bursaspor müsabakasının Güvenlik Kurulu Toplantısı Adana Valiliğinde, Vali Yardımcısı Mehmet Demir'in başkanlığında yapıldı. Toplantıya Vali Yardımcısının yanı sıra Beşiktaş Kulübünden iki, TFF Bölge Temsilcisi, Adanaspor ve Adana Demirspor kulübü ve taraftar dernekleri, TSYD, İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerinin yanı sıra Bursaspor Genel Müdürü Osman Nuri Biçer katıldı.

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, iki kulübün taraftarları arasında ömür boyu sürecek bir husumete son verilmesi için Adana kentinin büyük bir şans olduğunu ifade ederek, "İki kulüp taraftarları arasında yaşanan bu olayların sportmenliğe yakışmadığını, sporun doğasında barış ve kardeşliğin esas olduğunu vurgulamasına rağmen, Beşiktaş kulübü yetkilileri; sezon başında Bursa'da oynanan mücadelede İl Spor Güvenlik Kurulu'nun kararını, internet sitelerinde taraftarların birbirlerine karşı yaptıkları yazışmaları, Beşiktaş-Ankaragücü maçında olay çıkartan taraftarların 21 tanesinin Bursaspor taraftarı olduğunu bildirmiştir. Beşiktaşlı yöneticiler eski yönetici Lemi Keskin'in basında çıkan açıklamalarını İl Spor Güvenlik Kurulu Başkanlığına sunmuşlardır. Eski yöneticilerimizden Lemi Keskin'in açıklamaları kendi görüşleridir, kulübümüz ile herhangi bir bağının bulunmadığını daha önce resmi internet sitemizde açıklamıştık. Ayrıca edindiğimiz bilgiye göre Lemi Keskin'in Cumhuriyet Başsavcılığı'na herhangi bir başvurusu da olmamıştır" dedi.

İl Spor Güvenlik Kurulu'nun Bursasporlu taraftarların maça alınmamasıyla ilgili karar verdiğini anlatan Yazıcı, "Adana İl Spor Güvenlik Kurulu, Bursaspor taraftarlarının oynanacak müsabakaya alınmaması yönünde karar alarak tüm iyi niyetimize rağmen her iki kulübün taraftarları arasında oluşabilecek barışa engel olmuşlardır. Ayrıca genel müdürümüz yapılan toplantının kararına Bursa taraftarının gelmesi yönünde şerh düşmüş ve gerekirse oluşabilecek herhangi bir olaya kefil olduğunu belirtmiştir. Buna rağmen teklifimiz kabul görmemiştir" diye konuştu.

(İHS-MFS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title